Region

Svet

Šaban Šaulić: Bolest mu je otežavala život, a ovakav kraj niko nije očekivao!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić juče nas je napustio. Bolest mu je otežavala život, a ovakav strašan kraj niko nije očekivao!

Šaban Šaulić: Bolest mu je otežavala život, a ovakav kraj niko nije očekivao! Screenshoot/Instagram



Najveće ime narodne muzike, Šaban Šaulić juče ujutru imao je saobraćajnu nesreću u kojoj je izgubio život. Iako su spasilačke ekipe, koje su odmah po pozivu, u 06:50 izašle na teren, dale sve od sebe da mu pomognu, u tome nisu uspeli. 

Vest o pevačevoj smrti duboko je potresla celokupnu domaću javnost. Milioni Šaulićevih fanova su se putem društvenih mreža tokom celog dana opraštali od pokojnog pevača, kao i brojne poznate ličnosti, a pokojni pevač je, inače, pre nekoliko meseci morao da ide na hitnu operaciju zbog zapušenja trbušne aorte koja je otežavala njegov život. Ipak, period od avgusta meseca kada je javnost saznala da ima taj zdravstveni problem tekao je mirno, prenosi "Pink".

Niko nije mogao ni da pretpostavi da će Šaban izgubiti život u ovako tragičnoj nesreći. Vest je potresla ceo region, a njegove kolege, prijatelji i mnogobrojni obožavatelji još uvek ne mogu da se pomire sa činjenicom da je velikan naše estrade na takav način otišao.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>