Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Zola hteo sve da išutira! (VIDEO)

Lazar Čolić Zola priznao Ognjenu da mu rođendan neće ostati u lepom sećanju zbog ponašanja njegove verenice Miljane Kulić! Hteo je sve da išutira! A kod Miljene mu se dopada to što je dominantna i što je svi poštuju.

Zadruga 2: Zola hteo sve da išutira! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Lazar Čolić Zola ove nedelje slavio je rođendan, a tom prilikom kako je ranije rekao cimerima, slavlje mu je upropastila devojka Miljana Kulić. Miljana je tada bacala hranu i sve vreme vikala na Zolu.

"Neće mi rođendan ostati u lepom sećanju. Razmišljao sam da sve napustim i da sve išutiram, a onda sam razmišljao o drugarima i majci. Trudim se maksimalno da u svemu što Miljana radi nađem opravdanje i mislim da sam ga našao i uskladio taj naš odnos."

Zola je istakao i kako uvek nalazi opravdanja za postupke Miljane Kulić. Lazar je dodao i kako je posle rođendana mislio da okonča vezu sa Kulićevom, ali da se predomislio kada je video da se Miljana kaje:

"Meni se svideo taj neki Miljanin stav i svidela mi se fizički, naravno. Najviše me privuklo što zna da dominira u društvu. Svako prema njoj ima neko poštovanje, šta god da radi."

Zola je rekao i kako mu se nijedna devojka u kući ne sviđa, već da samo gleda u Miljanu, zbog čega ne zna sa kojom bi cimerkom bio u vezi da trenutno nije u romansi sa Kulićevom. U nastavku Lazar je pričao i o odnosu sa Marijom Kulić, Miljaninom majkom:

"Jedino me kopka taj odnos sa Marijom. Nekada pretera, a u nekim situacijama je razumem kao majku. Kada bi moja mama ušla, verovatno bi bio haos. Moja mama mislim da bi bila za našu vezu. Ja se nadam da će Marija da me zavoli."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>