Region

Svet

Dea Đurđević nema komunikaciju sa spoljnim svetom!

Mladen Mijatović je otkrio da Dea Đurđević nema komunikaciju sa spoljnim svetom!Nema interneta, tv-a, telefona... Prema njoj se ophode kao prema bilo kom drugom pacijentu.

Dea Đurđević nema komunikaciju sa spoljnim svetom! Screenshoot/Instagram



Mladen Mijatović izneo je nove detalje o zdravstvenom stanju svoje devojke Dee Đurđević. Ona se i dalje nalazi na VMA gde se oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće, gde je mogla da ostane bez ruke:

"Kako doktori kažu, Dea se nalazi i dalje u na intenzivnoj nezi u šok sobi na VMA, tamo ima svu potrebnu negu i pažnju osoblja VMA. Nisu joj dozvoljene nikakbe posete, a i epidemija je prisutna. Nema komunikaciju sa spoljnim svetom, nema televiziju, telefon, prema njoj se ophode kao prema svakom drugom pacijentu. Marko koji je radio operaciju 7. februara je obilazi svakodnevno. Sve što je medicinski potrebno je po planu onako kako je i predviđeno, očekujemo da oporavak bude što pre okončan i da se Dea vrati na male ekrane."

Dein verenik je u jutarnjem programu objasnio da je ona veoma pozitivnog duha:

"Jaka je, psihički stabilna, pozitivne energije... Trudi se da pomogne lekarima, medicinskim sestrama koje brinu o njoj i svim ostalima. Iskazuje veliku zahvalnost svima koji su joj uputili podršku, vedrog je duha, to znamo mi koji radimo sa njom."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>