Svet

Region

Ušuškajte se uz voljenu osobu! Filmovi za Dan zaljubljenih!

Naravno za ovo vam nije potreban nikakav povod ali ušuškajte se danas uz voljenu osobu, a mi ćemo vam dati nekoliko predloga! Što se tiče filmova naravno! Filmovi za Dan zaljubljenih!

Ušuškajte se uz voljenu osobu! Filmovi za Dan zaljubljenih! Screenshoot/Youtube



"About Time", film koji potpisuje Ričard Kertis.  Ričard je zaslužan za filmove puput "Notting Hill-a" i "Love actually" što ga je stavilo na težak zadatak da ne izneveri zahtevnu  publiku. Engleski britak humor, interesantna priča  puna ljubavi, otopiće i najkamenija srca. Film će nesumljivo postati klasik, baš kao i pomenuta dva filma.

"Un plan parfait" Nesvakidašnja ljubavna priča začinjena sjajnim humorom i avanturom, podsetiće vas na filmove koje smo kao klinci obožavali poput "Lova na zeleni dijamant."

"À la folie… pas du tout" je film koji će vas navesti na razmišljanje, a nakon odjavne špice gledaćete još nekoliko minuta  u neverici. Odlična priča i gluma. Film koji morate pogledati.



"Hors de prix" (Priceless) je jedna blesava ljubavna komedija. Ponovo u glavnoj ulozi Audrey Tautou koje ne prestaje da oduševljava svojom odličnom glumom. Slatka pričica koja će vam nabaciti osmeh na lice.

"Leap Year" je još jedna ljubavna pričica koja će vam biti laka i interesantna za gledanje. Ljubitelji Irske i njihovog džangrizavog i cinizma će uživati.

"500 Days of Summer" je jedna interesantna ljubavna priča o momku koji živi za ljubav i baš kao i mnogi od nas idealizuje svoju partnerku verujući da poseduje sve one neverovatne osobine o kojima je oduvek sanjao. Lik koji se potpuno razlikuje od savremenog stereotipa modernog muškarca, romantični dečko koji je zaljubljen u ljubav. Verujem da su mnogi gledali ovaj film, ali nije obnoviti gradivo i pogledati ga ponovo. Možda ćete ga ovog puta drugačije doživeti.

"The Vow" je klasična američka ljubavna bajka. Muškarcima će možda biti sladunjava, previše teatralna, ali u svakom slučaju prijatna priča za gledanje koja će vam zagrejati srce.

"Me Before You" prosto je nemoguće da se ne nađe na ovoj listi! Ljubav često nalazimo gde je najmanje očekujemo, a ponekad nas vodi u smeru kojim nikad nismo očekivali da krenemo… Luiza Klark - Lu, neočekivano gubi posao konobarice i mora nekako da nadomesti prihod kojim izdržava porodicu. Prihvata posao negovateljice Vila Trejnora, čoveka koji je nekad bio bogati bankar avanturističkog duha, a čiji je život sada u potpunosti promenjen. Vil je nakon tragične nesreće izgubio volju za životom i sada sve drži na distanci. Lu odbija da se ponaša u skladu sa njegovim raspoloženjima i upravo će njena narav biti ono što će ga trgnuti. Oni će jedno u drugome naći ono što im treba.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>