Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miljana Kulić piše oproštajno pismo! Pročitajte ga! (VIDEO)

Kulićeva pokušala da upropasti rođendan svog dečka u rijalitiju "Zadruga 2", a na ovaj način je priznala koliko joj je žao zbog svega. Miljana Kulić piše oproštajno pismo! Pročitajte ga!

Zadruga 2: Miljana Kulić piše oproštajno pismo! Pročitajte ga! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



U toku dana došlo je do žestokog sukoba između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koji je u okviru najgledanijeg rijalitija, "Zadruga 2" imao priliku da proslavi svoj rođendan. Budući da su na slavlje stigli i učesnici koji su se žestoko zamerili njegovoj verenici, ona je zbog toga odlučila da napravi totalni haos u ,,Dubiozi", jer se osetila poniženom i uvređenom zbog ovakvog Zolinog postupuka.

Ona je razočarana, zajedno sa svojom majkom Marijom Kulić, napustila žurku, a onda je odlučila da mu napiše pismo i na taj način pokaže koliko je povređena zbog načina na koji se prema njoj ophodi Čolić.

Ona je napisala reči pesme folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović "Šteta za mene", ali nije mogla da se suzdrži i ne zaplače. Nakon toga otišla do ekonomskog dvorišta, gde se osamila i pokušala da razmisli o svemu što ju je u poslednjih nekoliko dana zadesilo. A kako je to izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>