Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miljana neviđeni folirant! Loše odglumila padanje u nesvest! (VIDEO)

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su žestoku raspravu danas u rijalitiju "Zadruga 2", a sve zbog ukućana koji su se pripremali da dođu na njegov rođendan. Bio je primoran da izgovori, kako su dobrodošli samo oni koji poštuju njega i njegovu verenicu. Ipak, ispao je opšti haos! Ona mu je sebično upropastila rođendan i ispala neviđeni folirant! Loše odglumila padanje u nesvest!

Zadruga 2: Miljana neviđeni folirant! Loše odglumila padanje u nesvest! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Iako je Zola uradio onako kako mu je Kulićka naglasila, svi zadrugari su ipak odlučili da krenu i uveličaju slavlje, a samim tim i ispoštuju svog cimera. Miljana je zbog ovoga napravila opšti haos, pa je uplakana vikala na sav glas kako se kaje zbog svega što je želela da mu priredi:

"On je pozvao sve one koji ga vređaju i koji su mene vređali! Najmanji budžet nam je dala, nismo ni pare za žurku dobili! Neću više da me niko ponižava, boli me uvo! Sad ću da isteram i muziku, ja sam je dovela! Nemam više živaca! Zašto me ponižava?! "

Majka je i nije baš smirivala, više je delovalo da potpiruje vatru u već besnoj Miljani, pa je ona besno uletela u "Dubiozu" gde je napravila scenu kakvu niko nije očekivao. Bacala je tanjire sa hranom na pod, a zatim je blefirala i padanje u nesvest, što je njena majka odmah primetila i upozorila je da je krajnje vreme da prestane sa glumom i pravljenjem pljuvačke.  Miljana je vikala na Zolu:

"Sve će Bog da ti vrati! Idi tamo i sedi sa onom ku*vom! Neću više da me ponižavaš, neću! Niko mi budžet nije dao! Ja sam tražila muziku, iznenađenje, ništa neće dobiti!

Na kraju je vrištala, plakala, urlala i šutirala Zolu ali je srećom obezbeđenje već bilo tu da spreči veći problem. Jako je jezivo slušati njene krike i gledati kako se ponaša!
 

Zadruga 2: Miljana Kulić piše oproštajno pismo! Pročitajte ga! (VIDEO)



 



 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>