Zadruga

Parovi

Dragana Mitar: Ša je ušao u moju priču! Nisam dvolična! (VIDEO)

Ulazak na kratko u rijliti "Zadruga 2" supruge repera Nenada, podigao je veliku prašinu. Dragana Mitar je na pitanje novinara rekla da je Ša ušao u njenu priču i da ne zna šta je on pričao sa svojom ženom. Nisam dvolična- tvrdi Mitar!

Dragana Mitar: Ša je ušao u moju priču! Nisam dvolična! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



U dobro poznatom terminu, kao i svake subote u Beloj kući odigrava se još jedna epizoda ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Sledeće pitanje imao je urednik portala Pink.rs i novinar, Darko Tanasijević, koje je uputio Dragani Mitar. Naime, dolazak supruge Ivane Aleksić, repera Nenada Aleksić Ša podigla je veliku prašinu, budući da je za Draganu iznela da se samo igra sa njim i da preko njega želi priču, kao i to da ga ogovara na svakom koraku. Dragana je u svom stilu, kroz osmeh i slikovito odgovorila:

"Evo ovako, ja ni ne znam razgovor koji je on imao u Rajskom vrtu, a moj komentar je da nisam ga olajavala, samo sam iznosila mišljenje posle onog Zoričinog zadatka. Da sam dvolična, ne znam zašto sam dvolična, ja sam ovde imala svoju priču, dečko je ušao u kuću, ušao je u moju priču, sledom okolnosti se sve tako desilo. Treće, ja nisam htela priču, mogla sam ovde da pravim priču sa kim sam htela. Ja sam uvek tu, ja ne bežim nigde."

Ša je prokomentarisao da mu se sviđa Draganino izlaganje, pa se zadrugarka počela smejuriti, a nakon što su i ostai to primetili, počela je da crveni.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>