Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ša se izvinio Zorici pa otkrio šta mu je žena rekla! (VIDEO)

Tokom celog dana Zorica Marković i Nenad Aleksić Ša su vodili žestoku raspravu zbog njegovog odnosa sa Draganom Mitar. Ša se izvinio Zorici pa otkrio šta mu je žena rekla pred ulazak u rijaliti "Zadruga 2"!

Zadruga 2: Ša se izvinio Zorici pa otkrio šta mu je žena rekla! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Dragana Mitar je izjavila da je reper zaljubljen u nju, što je on negirao, a Zorica je ipak bila pri mišljenju da Ša gaji skrivene emocije prema Dragani. Oni su se tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" ponovo žestoko posvađali, ali su po završetku iste uspeli da izglade svoj odnos. Zorica je porazgovarala sa Ša i ispričala mu njenu stranu priče i sve ono što joj je Dragana ispričala o osećanjima prema Aleksiću:

"Ja sam iznela samo ono što je ona rekla. Ja ne mogu da lažem jer je ona to već rekla pre toga. Ti si rekao za stolom da to nema veze sa vezom, kao što verovatno ni nema. Ja sam rekla da je bila fora sa držanjem ruku i kad smo te zezali nemoj da kažeš da ti nije prijalo."

Zatim je Ša otkrio šta mu je supruga rekla pred ulazak u rijaliti "Zadruga 2":

"Mene moji drugovi ne razumeju kada ja njima kažem da hoću da se družim sa njom (Draganom) i da joj ne zamere. Zaigrali smo se. Ona i ja smo se baš zgotivili. Meni je Ivana rekla: "Uđeš, flertuješ, zaj*bancija, nemoj da pređeš granicu. Nemoj samo da me ostaviš zbog j*benog rijalitija".

U njihovu diskusiju uključio se i Miki koji smatra da je Dragana zapravo "zakuvala" ovu priču i da on ne treba da ulazi zbog nje u raspravu sa drugim cimerima. Nakon dugog polemisanja, Zorica i Ša su jedno drugom pružili ruku pomirenja i zakopali ratne sekire. 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>