Zadruga

Parovi

Izbacivanje: Olja Bajrami je napustila rijaliti i razjasnila neke stvari! (VIDEO)

Izbacivanje! Igra je bila odlučujuća u ovom slučaju. Olja Bajrami je napustila rijaliti "zadruga 2" i razjasnila neke stvari! Na Vladu se naljutila zbog laži koje je on izrekao o njoj.

Izbacivanje: Olja Bajrami je napustila rijaliti i razjasnila neke stvari! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Ovonedeljni potrčci u rijalitiju "Zadruzi 2" bili su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, a tokom sinoćnih nominacija zadrugari su izglasali da se za opstanak u Beloj kući bori Zola. Osim ukućana, i publika je dala svoje mišljenje, a ona je najmanju podršku pružila Olji Bajrami. 

Nakon što se pozdravila sa zadrugarima, pevačica se uputila u studio kako bi razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. Ova sada već bivša zadrugarka na samom početku rekla je da se oseća jako čudno nakon izlaska iz Bele kuće, a zatim je komentarisala Baneta Čolaka koji je imao samo nekoliko procenata glasova više od nje.

"On ne može preko noći da se promeni. On nije u stanju da bude onaj stari Bane. Što se tiče stvari koje je slagao, to je njegova stvar. Ja mu želim da bude Bane Čolak koji je bio ranije."

Tokom svog boravka u Beloj kući, Olja Bajrami simpatisala se sa nekoliko cimera, među kojima je bio i Vlada Todorović. Ova sada već bivša ukućanka komentarisala je Vladu tokom svog gostovanja u studiju:

"Ja sam se u Zadruzi dosta zezala, bilo je je lepo. Što se tiče tih simpatija, mnogo sam se zezala. Na Vladu sam se naljutila zbog laži koje je on izrekao prema meni, da sam ja njega prva poljubila, što je dokazano u klipovima da nisam. Ja sam čista."

Za vreme Oljinog gostovanja nastala je opšta svađa u Beloj kući u kojoj su glavni akteri bili Miki Đuričić, Miljana i Marija Kulić, a nakon rasprave pevačica je komentarisala ove zadrugarke:

"Marija, kao Marija, ona uvek svima kaže kada pogreše, a isto tako i Miljani. Ja Mariji želim svu sreću da izdrži sa Miljanom. Miki, kao Miki, kakav god da je na jeziku uvek je tu kada nešto treba. Igra pravedno."

Jedna od gorućih tema u rijalitiju "Zadruzi 2" jeste odnos Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša. Tokom jučerašnjeg dana Dragana je izjavila da je Ša zaljubljen u nju, što je on demantovao. Olja Bajrami je večeras napustila Belu kuću, a po izlasku iz rijalitija, ona je prve utiske podelila sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i porazgovarala o odnosu ovo dvoje zadrugara.

"Mislim da je to velika zez*ncija i da oni zezaju Pavla. Ne bih mogla da verujem da je to istina, sa neke moralne strane. To je jedna novonastala situacija. Ja sam njoj rekla da treba da pazi jer on ima ženu napolju i da će se sve slomiti o njena leđa. Ona je trenutno u šoku, jer je svi napadaju. To je sve urađeno jer se Pavle pecnuo, a to se njima svidelo. Meni je žao Pavla, jer je on dobar momak, ali se pogubio."

Za sam kraj intervjua Olja je istakla da smatra da između Dragane i Ša ne postoje simpatije i da će vreme pokazati u kakvom su oni odnosu.  Olja je napisala poruku zadrugarima u kojoj je imenovala novog vođu, a šta im je pevačica poručila ukućani će saznati sutra. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>