Svet

Region

Serija Gospođa Vilson: Trenutak kada shvatiš da ti je čitav život laž! (VIDEO)

Gospođa Vilson, po vlastitom uverenju je, srećno udata, majka dva sina i živi mirnim običnim životom ali... dešava se trenutak kada shvatiš da ti je čitav život laž, sve u šta si verovao rasprši se u hiljadu komada! Skandalozna drama o bigamiji!

Serija Gospođa Vilson: Trenutak kada shvatiš da ti je čitav život laž! (VIDEO) Foto: Facebook



Kad 1963. godine njen muž Alec, bivši špijun i uspešan pisac umire od srčanog udara, na njenim se vratima pojavljuje žena, tvrdeći da je ona legitimna gđa. Wilson. Miran život pretvara se u noćnu moru. Alison čvrsto rešava da dokaže ispravnost svog braka i to da ju je Alek (Ijan Glen) voleo, ali umesto toga nađe se u svetu uznemirujućih tajni.

Ruth Wilson u ovoj mini seriji, snimljenoj prema istinitom događaju, glumi vlastitu baku Alison, o čijoj životnoj mori je i snimljena ova serija. 

Aleksandar Vilson bio je pisac, špijun i agent tajne službe koji je služio u Prvom svetskom ratu, a potom se preselio u Indiju gde je bio profesor engleske književnosti i gde je počeo da piše špijunske romane. Tridesetih godina 20. veka bio je vrlo uspešan pisac i o njegovim romanima su, između ostalih, pisali i u listovima The Telegraph, Observer i književnom dodatku lista The Times. Preminuo je 1963. godine.

Napeto od samog početka. Da će stvari i dalje ići kako treba garancija su: Iain Glenn, Keeley Hawes, Patrick Kennedy i naravno Ruth Wilson, koja je glumeći u nizu uspešnica (The Affair...) dokazala svoju visoku glumačku klasu. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>