Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dragana Mitar sve bliskija sa Nenadom! (VIDEO)

U nekim trenucima u rijalitiju "Zadruga 2" tokom emisije ''Pitanja gledalaca'', reper je stao u njenu zaštitu. Sa osmehom šaputali pa zaspali jedno pored drugog! Dragana Mitar sve bliskija sa Nenadom!

Zadruga 2: Dragana Mitar sve bliskija sa Nenadom! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Svetla u spavaćoj sobi su se ugasila, a zadrugari su se polako ušuškavali u svoje postelje. To su nešto kasnije uradili Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša koji su u tokom emisije ''Pitanja gledalaca'' bili prozvani od strane njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića kako su postali previše bliski.

Draganin krevet je pored reperovog, pa su oni razmenili po koju rečenicu pre spavanja. Njoj je sve vreme bio širok osmeh na licu, a podsećanja radi isti je imala kada se po svom ulasku u ''Zadrugu 2'' družila sa Markom Miljkovićem. Sve je to poremetio ulazak njenog bivšeg ljubavnika Pavla. 

Kako cela drama oko njenog odnosa sa Jovanovićem dobija mirniju notu, ona je našla zajednički jezik sa reperom koji ima mnogo informacija iz spoljnog sveta, a jedna je večeras odjeknula Belom kućom. 

Da li su navodi Nenadovih prijatelja da Pavle nije ništa više no promoter u klubovima koje je spominjao, ostaje nam da saznamo u daljim raspravama koje će se sigurno odvijati u najgledanijem rijalitiju u Srbiji i regionu. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>