Region

Svet

Jelena Karleuša ne želi da se vrati u Srbiju! Preživljava pakao!

elena Karleuša, u poslednjim postovima na društvenim mrežama nije krila da je u nervnom rastrojstvu. Ne želi da se vrati u Srbiju! Preživljava pakao!

Jelena Karleuša ne želi da se vrati u Srbiju! Preživljava pakao! Screenshoot/Instagram



Jelena u Srbiji ima brojne obaveze i ne zna šta da radi jer jednostavno nema snage da se vrati, kaže obavešteni izvor Kurira:

"Jelena je doživela nervni slom. Pokušava da dođe sebi i da učini sve kako bi joj Duško sve oprostio. Ona ima brojne obaveze u Srbiji, snimanja na televiziji, nastupe, ali zasad psihički nije spremna da peva, niti da se pojavi na televiziji, gde će njen privatan život biti glavna tema. Jednostavni nema snage da ostavi Duška i krene ka Srbiji, jer postoji rizik da izgubi sve. Niko ne zna da li će uskoro uopšte doći iz Kine."

Jelena bi trebala da se vrati u petak u Beograd, jer je tada zakazano snimanje emisije "Zvezde Granda", a obzirom na to da je ona član žirija, prisustvo je obavezno. Do sada je uvek bila profesionalna pa nam ostaje da vidimo hoće li tako biti i ovog puta.

Čitava skandal je započeo na Božić kada je vest o njihovom razvodu odjeknula, a povod su bile poruke u Jeleninom telefonu koje je Duško pronašao, nakon čega joj je i oduzeo telefon. Ovo su njih dvoje ubrzo demantovali, ali kada se činilo da se sve sleglo, internetom su se proširile eksplicitne fotografije pevačice na kojima masturbira dok je bosanski fudbaler posmatra preko aplikacije Fejstajm.

Pevačica je sa ćerkama Atinom i Nikom spakovala kofere i otišla iz Srbije, i to kod supruga Duška Tošića koji se trenutno nalazi u Kini gde ima profesionalni angažman, što su dokazale i slike sa njenog Instagrama.

Što se tiče ožiljaka o kojima Jelena govori, možete i sami pogledati fotografije OVDE i OVDE.
 

 Ognjen Vranješ napravio još jedan sraman potez!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>