Region

Svet

Region

Film Taksi bluz od 17. januara u Kombank Dvorani!

Film "Taksi bluz" od 17. januara u Kombank Dvorani! Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći.

Film Taksi bluz od 17. januara u Kombank Dvorani! PromoBeogradska publika imaće priliku da srpsku romantičnu komediju "Taksi bluz" pogleda u Velikoj sali Kombank Dvorane u četvrtak 17. januara u 20h.

Za ovaj istovremeno šarmantni i uzbudljivi  „road movie “ režiju  potpisuje Miroslav Stamatov,  dok su uloge  poverene vrsnim glumcima Sergeju Trifunoviću, Andriji Miloševiću, Mileni Predić, Todoru Jovanoviću, Aleksandri Tomić, Nikoli Djuričko, Bojanu Dimitrijeviću i Borisu Milivojeviću.

Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći.

Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

Film će se na redovnom filmskom repertoaru naći od 17. januara, a više informacija o rezervaciji i kupovini karata potražite OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>