Region

Svet

Farma: Posvađale se Natalija i Zorana (Video)

Izgleda da je na imanju u Lisoviću nervoze sve više, strpljenja sve manje, a svađe izbijaju i među onima za koje nikada ne bismo relki da će se međusobno posvađati.

Farma: Posvađale se Natalija i Zorana (Video)



Najnovija svađa koja je obeležila noć na Farmi u subotu uveče jeste između pevačica Natalije i Zorane Pavić.

Naime, sve je počelo podelom štapića, tj. uzrok je Jovanin odlazak u izolaciju.

Natalija je rekla da ne može da da Jovani štapić s obzirom da je napolju neverovatno hladno i obrazložila zašto ga daje Limenom.

Zorana je prilikom dodele objasnila da Jovani daje samo zato što je Limeni njen dugogodišnji drug isto kao što je Jovana istakle da nikada ne bi mogla da da svoj štapić Jeleni.

Činilo se da je sve ok, dok oko 2 sata ujutru nije izbila burna svađa između Zorane i Natalije.

Natalija je konstatovala da nije mogla da pošalje Jovanu u hladnoću, na šta je Zorana rekla da ni ona nije želela i da joj je teško palo što je morala da bira između svoja dva prijatelja i da ne shvata Natalijinu ironiju i provokaciju, budući da je Pavićka dala svoj štapić Jovani.

"Ne možes ti meni da govoriš da li sam rekla i šta sam rekla, shvataš sve u nekom svom filmu, prestani da mi stavljaš reči u usta, ti si svetica mi smo svi kreteni, nemoj me terati da otvaram usta, ne diraj me" - vikala je Natalija.

"Napravila si ironičan komentar, ne diram te"- odgovorila je Zorana.

"Rekla sam ti da nisi u pravu. Ti si svetica mi smo debili, nije bio ironičan, ja sam se šalila, shvati bre"- vikala je i dalje Natalija.

"Ne radi se ko je u pravu, a ko nije, samo mi je teško palo što su mi prijatelji bili u duelu i nisam htela da smestim dete u hladnoću, a ti si na to rekla ”pa ne znam ja”. To sam shvatila ironično. O tome se radi".

"Aman, ja sam se šalila, smorila si, dosadna si Zorana" - odgovorila je Natalija.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>