Region

Svet

Beovizija: Koji poznati pevači će učestovati ove godine?

Na konkurs se prijavilo 76 učesnika, a stručni žiri je izabrao dvadeset numera koje ćemo čuti na "Beoviziji". Koji poznati pevači će učestovati ove godine?

Beovizija: Koji poznati pevači će učestovati ove godine? Screenshoot / YoutubeDeveta po redu Beovizija biće održana početkom februara, a na konkurs koji je zatvoren u novembru prijavilo se 76 učesnika. Kako saznaje Scena, u najužu grupu takmičara, koju čini oko 20 izvođača, ušlo je svega nekoliko poznatih imena koji će se boriti da boje naše zastave brane u Izraelu.

Oni prenose da će na bini u Sava centru svoje numere predstaviti: Nevena Božović, Snežana Berić Ekstra Nena, Saška Janković, Ivan Kurtić, Osvajači, Dženan Lončarević i mnogi drugi. Izvor blizak RTS-u kaže:

"Na konkursu se pojavio veliki broj potencijalnih kandidata koji su poslali svoje kompozicije. Komisija je mesecima preslušavala pesme i donela odluku da dvadesetak najboljih uđe u finale, tačnije da budu deo Beovizije. Takmičenje će biti podeljeno tako da će biti dva polufinalna kruga i finale koje će početkom februara gledaoci imati prilike da prate putem malih ekrana. U finalnoj večeri svojim glasovima građani će pokazati za kog takmičara smatraju da će najbolje predstaviti našu zemlju na ovom svetskom takmičenju. Mnogi smatraju da će Ekstra Nena, Nevena ili Dženan osvojiti srca publike. Nedelju dana pre takmičenja na YouTube kanalu Radio-televizije Srbije biće objavljene sve numere."

Među 20 učesnika na Beoviziji kako se saznaje veliki je broj nepoznatih pevača koji imaju vrhunske vokalne sposobnosti. Ipak, mnogi muzički znalci smatraju da će publika pre glasati za popularne pevače nego za one sa većim glasovnim mogućnostima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>