Region

Svet

Region

Ubice mog oca deveta epizoda: Marjanović kipti od besa! (VIDEO)

Serija "Ubice mog oca" deveta epizoda biće emitovana na Top kanalu u ponedeljak 7. januara u 20 časova. Marjanović kipti od besa na Zorana i Bogdana nakon neuspele akcije.

Ubice mog oca deveta epizoda: Marjanović kipti od besa! (VIDEO) Screenshoot / Video



U predhodnoj epizodi, Aleksandar intenzivno radi na slučaju ubistva doktora Dimitrijevića svestan da mu nešto izmiče. Mirko nije u stanju da mu pomogne i samo misli na Draganu pitajući se da li je još živa. Aleksandra dodatno muči i Jelenino ponašanje, rastrzan je pogotovo što ga čeka davanje iskaza na suđenju Nataliji Despotović na kome Jovan ne prisustvuje. Marjanović dolazi kod Žike, a Gordana Dimitrijević dobija poruku koja menja sve... Paralelno se odvija tajna akcija na graničnom prelazu.

U novoj epizodi obavlja se uviđaj posle okršaja na pumpi. Sava i Jelena imaju mnogo posla, od Rade nema ni traga ni glasa, a ovu istragu i na sopstveno iznenađenje preuzimaju Aleksandar i Mirko.

Marjanović kipti od besa na Zorana i Bogdana nakon neuspele akcije, ali ni on, prvi put, ne uspeva da sklopi sve kockice. Mirko i dalje ne dobija nikakve vesti od Ruže i postaje sve više zabrinut...  


Koga štiti Nevenkina baba? Hoće li ipak pristati da sarađuje sa inspektorima? Marjanović je upozorio Žiku za Miliku. On nije poslušao savet i sve se završilo krvavo. Šta će se dalje dešavati pogledajte u nastavku "Ubica mog oca" – ponedeljak u 20h na TOP kanalu! 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>