Ljubav

Style

Žena nesrećna u braku! Prepoznaćete je veoma lako!

Danas, za razliku od ranijih generacija one su mnogo spremnije da izađu iz veze koja im iz nekog razloga ne prija. Ovo su znaci da je žena nesrećna u braku. Prepoznaćete je veoma lako! 

Žena nesrećna u braku! Prepoznaćete je veoma lako! Svet Plus



Kada je partner zanemaruje, žena postepeno počinje da se oseća nesrećno u braku. Ukoliko se prisetite vašeg venčanja, setićete se da ste sve zavete rekli iz srca. Međutim, koliko nas zaista čini sve ono što je obećano na dan venčanja? Evo nekih znakova koje žene pokažu kada su u nesrećnom braku:


Prestaje da komunicira sa mužem.

Poznata je činjenica da žene vole da pričaju. Ako žena ne komunicira, onda postoji nešto na njenom umu što je muči.


Brzo se ljuti.

Kada su žene neispunjene i nesrećne u stanju su da planu za svaku sitnicu. Ukoliko se žena brzo ljuti na vas, onda je ovo još jedan znak nesrećno udate žene.


Prečesto je umorna.

Jedna studija je otkrila da žene u nesrećnim brakovima imaju viši nivo kortizola, što dovodi do niza simptoma, hronični umor je jedan od njih.


Kaže "ne" seksu.

Žene koje su nezadovoljne u braku, ne vole da ih partner dodiruje ili ljubi.


Ima tajne.

Kada se žena ponaša tajanstveno i ne želi da podeli sve ono što joj se dešava u životu sa partnerom, verovatno da stvari ne idu svojim tokom.


Gubi poverenje.

Kada žena izgubi poverenje, svaka mala stvar je pod lupom. Ona proverava telefon, špijunira e-mail. Kada se ovakve stvari primete, neophodno je razgovarati, kako bi pokušali da spasite svoj brak.



Ne obraća pažnju.

Kada žena gubi interesovanje za muža, tada je više nego očigledno da je ona nesrećna u braku.


Pravi nove korake u svom životu.

Kada se žena posvećuje svom hobiju i sama izlazi iz kuće, znači da je nesrećna u braku. Ona sve manje vremena posvećuje svom partneru i u stalnim je potragama za novim izlascima.


Menja svoj izgled.

Vidne promene u izgledu su jedan od najvećih koraka da ona ulaže u sebe i da je spremna da se kreće u životu bez svog partnera.
 

Bračna i vanbračna zajednica: Gde nastaje problem?!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>