Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Snimak Miljane Kulić na sajtu za odrasle?! (VIDEO)

Prethodne noći učesnici rijalitija "Zadruga 2" imali su prilike da učestvuju u "Igri istine". Jedno od pitanja bilo upućeno Miljani Kulić, a vezano je za njene se*sualne odnose koje ima sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, uprkos obećanjima da se tako nešto u ovom rijalitiju neće dešavati .Milioni gledali njen se*s sa ovim muškarcem! Snimak Miljane Kulić na sajtu za odrasle!

Zadruga 2: Snimak Miljane Kulić na sajtu za odrasle?! (VIDEO) Screenshoot / Video



Marko Miljković je odlučio da Miljani postavi pitanje da li se kaje što je prekršila obećanje koje je više puta javno rekla, kao i da li je stid, obzirom da je majka, što je imala se*s pred kamerama jer je to već uveliko sada na por*o sajtovima, kao i na "Jutjubu", kako on pretpostavlja, a zatim dodao pitanje da li joj je bilo lepo.

"Razumela sam pitanje Marko. Za mene je rijaliti život - realan život, i tačno je da sam govorila da neću da se zaljubim i da sam protiv fejk rijaliti veza, ali sam isto tako kritikovala parove koji su dugo zajedno Zerina i Bane, David i Aleksandra, a što nemaju se*s, to mi nikako nije okej. Koliko sam ja upućena ništa se nije videlo a ni čulo, osim jorgana koji se malo pomerao, a zvukove sigurno nisam puštala. Ne stidim se ničega, nisam radila ništa što ne rade drugi ljudi napolju, naravno i da sam bila svesna da me snimaju kamere, neću da se vadim na tu foru, ali ja Lazara mnogo volim, svakim danom sve više, strast je bila jaka i prepustila sam se. Stidim se samo što sam rekla pa porekla, i nikada ne reci nikad. Plašim se samo kako će moji roditelji reagovati, ali onaj ko me voli, valjda će me podržati u svemu što radim." 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>