Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Bora se ljubio sa transvestitom! (VIDEO)

Pre nekoliko dana televizija Pink i Veliki šef raspisali su u rijalitiju "Zadruga 2" konkurs da ovaj zadrugar nađe srodnu dušu! Zaljubio se! Bora Santana se ljubio sa transvestitom! 

Zadruga 2: Bora se ljubio sa transvestitom! (VIDEO) Screenshoot / Video



Bora Santana je istakao da mu je neophodno da pronađe lepšu polovinu kako bi imao sa kim da podeli dobre i loše trenutke, pa je Veliki šef odlučio da mu izađe u susret. Na konkurs za Borinu potencijalnu bolju polovinu, javilo se mnogo devojaka, a samo jedna će uspeti da osvoji njegovo srce. On je danas izabrao dve devojke, a onda je sa njima popričao i Miroslav Miki Đuričić pa su zajedno otišli kod Drveta mudrosti da saopšte utiske. Bora je rekao:

"Odmah mi se svidela Bosanka, kad mi je rekla da me je upoznala pre sedam godina, pružila mi ruku i od tad me zapamtila. Dobra je i ova mala ima 18. godina, ali nemam šta da pričam s njom."

Drvo ga je obavestilo:

"Sad kada si ih upoznao sve tri možeš odlučiti da li jedna od dve devojke koje su sada u šiša baru ulazi u uži krug ili ne."

Zatim je i Miki Đuričić izneo svoje mišljenje:

"Ova mala je simpatična, mlada, voli Boškića, naša. A ova druga mi je ostavila utisak da je ortak."

Bora je odlučio, njegova odluka je konačna:

"Moja konačna odluka je da prođe Naida. Devojka je simpatična, prirodna je, kulturna je, voli da se šali. Fina je devojčica. Jedino što je pevačica. Nisam ja ljubomoran, ja hoću da se ona posveti meni maksimalno."

Njih dvoje su se i poljubili. Pogledajte i sami!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>