Region

Svet

Region

Ubice mog oca peta epizoda: Marjanoviću se nikada ne može verovati! (VIDEO)

Serija "Ubice mog oca" peta epizoda biće emitovana na Top kanalu u ponedeljak 10. decembra u 20 časova. Aleksandar zna, Marjanoviću se nikada ne može verovati do kraja!

Ubice mog oca peta epizoda: Marjanoviću se nikada ne može verovati! (VIDEO) Foto: Instagram



Četvrta epizoda serije "Ubice mog oca" ostavila je gledaoce u nedoumici, a Mirko je napokon dobio poziv od Ruže. U petoj epizodi vas očekuje:

Mirko je van sebe nakon neuspelog pokušaja da oslobodi Draganu uprkos opsežnoj policijskoj akciji. Marjanović je ljut na njega što je krio stvari ali je spreman da pomogne. Štiti Mirka i Aleksandra od besnog Zorana. To iznenađuje čak i Aleksandra, ali on ipak zna da se Marjanoviću nikad ne može verovati do kraja i zna šta mora da uradi. Mirkov privatni pakao se samo usložnjava. Tijana ide na sve ili ništa. Olja jako brine za Aleksandra...

Sastanak je zakazan. Ko će izvući deblji kraj? Susret nove ministarke i bivšeg ministra. Čega se plaši Nikola Kovačević i od čega se sprema da beži?

Pored glavnih likova u petoj epizodi gledaćete: Ivanu Nikolić, Anicu Dobru, Radoja Čupića, Ivana Đorđevića Džudija, Borisa Pingovića i druge.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>