Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Tresao se krevet ispod Miljane i Zole! (VIDEO)

Miljana Kulić i njen dečko Lazar Čolić nakon "Igre istine" u rijalitiju "Zadruga 2" koja je bila tokom noći, ušli su u novu raspravu. I ovoga puta su sevale varnice, a na testu je bilo međusobno poverenje u njihovoj vezi. Kasnije se tresao krevet  ispod Miljane i Zole!

Zadruga 2: Tresao se krevet  ispod Miljane i Zole! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Uspeli su da izglade svoj odnos, a da ova veza nije u krizi govori i ono što se dogodilo u ranim jutarnjim satima. Pre nego što su legli da spavaju Miljana i Zola su masirali jedno drugo. Prvo je Miljana masirala leđa svom momku, a tom prilikom čak je i igrala na njegovim leđima, što je nasmejalo neke od ukućana koji su to videli. Kroz nekoliko minuta oni su zamenili uloge, a zatim su legli i počeli da razmenjuju nežnosti ispod jorgan planine.

Ranije u toku igre istine Lazar Čolić priznao je da mu je mnogo lakše što je "Zadrugu 2" napustila Miljanina majka, Marija Kulić koja mu je tokom pitanja gledalaca pre nekoliko noći poručila da zaboravi na vezu sa Miljanom. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>