Region

Svet

Ceca Ražnatović i Saša Vidić: Šta je prekinulo prijateljstvo?!

Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Vidić su se godinama družili, a sada je modni kreator otkrio šta je prekinulo prijateljstvo dugo osamnaest godina.

Ceca Ražnatović i Saša Vidić: Šta je prekinulo prijateljstvo?! Foto: Instagram



Već neko vreme kruže priče da se Saša Vidić i Ceca Ražnatović ne druže jer se ne prate na Instagramu, ali i zato što je Vidić nedavno javno pohvalio Jelenu Karleušu, kada je izjavio za Alo:

"Poslednjih par puta kada se pojavila u javnosti, Jelena Karleuša je bila brutalno obučena i bilo bi glupo da je pljujem kada izgleda fenomenalno. I da smo se juče posvađali, ne mogu da kažem da je loša kad nije. Ma kakvi loša?! Ona sada puca!"

Priču o prekidu prijateljstva potvrdio je i sam Vidić za Telegraf:

"Povodom učestalih pitanja za Cecu i mene – da, tačno je da više nismo bliski, tačno je da se ne pratimo na Instagramu, ali ja nisam prestao već ona. No, to nije ni bitno. Svako od nas ima, i u mom slučaju imam svoje stare prijatelje. Što je najbitnije, nas dvoje se nismo rastali u zloj krvi, samo nas je vreme razdvojilo i neki drugi vidici. Gledajte na to kao na civilizovan bračni rastanak. Mi smo imali blisko prijateljstvo, a ja ću uvek poštovati Cecu eto zbog tog bliskog prijateljstva koje smo uspeli godinama gajiti."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>