Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Izbačena je Eleonora! Otrila je istinu o susretu sa Slobom! (VIDEO)

Nominovani ukućani za izbacivanje bili su Eleonora Miljković i Lazar Čolić Zola. Gledaoci Televizije Pink glasali su i odlučili ko od njih dvoje napušta rijaliti "Zadruga 2". Izbačena je Eleonora! Otrila je istinu o susretu sa Slobom!

Zadruga 2: Izbačena je Eleonora! Otrila je istinu o susretu sa Slobom! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Nakon što su odigrali igricu u kojoj su morali da lopticama obaraju limenke, bolja je bila Eleonora kojoj su duplirani glasovi. Rezultat je bio 61% glasova za Zolu i 39% glasova za Eleonoru. Zadrugari su se pozdravili sa njom, a Miljana Kulić je ispustila uzdah olakšanja zato što se neće rastajati od svog dečka Zole.

Eleonora je u studio stigla ushićena, a u razgovoru sa Dušicom Jakovljević odlučila je da ispriča pravu istinu o aferi koja se dogodila kada je Pinkova zvezda Slobodan Radanović stigao u Zadrugu kako bi im priredio žurku za pamćenje. Naime, nastala je opšta pometnja kada su svi primetili da je namignula pevaču, pa je otvoreno ispričala sve:

"Ništa posebno se nije desilo, ja sam bila u šoku. Upoznali smo se najnormalnije, kao što se i sa svima pozdravio. Nismo pričali ništa posebno, pitao me da li sam iz Makedonije, pitao me kako sam. Što se tiče namigivanja, ja nisam nikome namignula, on je meni namignuo dva puta i to su ostali zadrugari primetili. Krenuli su odmah komentari sutradan. Luna i pojedini su me napali, zato što sam rekla da je simpatičan momak. Ne mogu da kažem da mi se dopada, ali moram da ga upoznam. Ima lepu energiju. Možda bih popričala malo sa njim, ali ne znam da li bih bila u vezi, ne poznajem ga. Ne mogu za jedan da se opustim. U Zadruzi stari zadrugari imaju pravo da komentrišu i iznose stav o nekim stvarima koje oni vide, a neki novi zadrugar kad kaže nešto...ja ništa loše nisam rekla. Shvatila sam da mi fali sve iz spoljnog sveta. Zadruga me naučila da cenim neke stvari, a to je da imaš hranu, da možeš da spavaš, to je nešto bezvredno."

Šta je Eleonora još ispričala, pogledajte detaljno u nastavku.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>