Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miki se ušunjao u hotel kako bi poljubio Suzanu! (VIDEO)

Njih dvoje su u rijalitiju "Zadruga 2", priznali emocije koje gaje jedno prema drugom, uprkos činjenici da je pevačica u braku. Oni sve više vremena provode zajedno, a tako je bilo i prošle noći. Miki Đuričić se ušunjao u hotel kako bi poljubio Suzanu Perović! 

Zadruga 2: Miki se ušunjao u hotel kako bi poljubio Suzanu! (VIDEO) Screenshoot / YoutubePosle emisije "Pitanja novinara" oni su se osamili ispred sobe za rehabilitaciju i večerali. Zatim je Miki Đuričić džetlmenski ispratio Suzanu do hotela, gde ona ove nedelje boravi kao omiljena osoba Snežane Ilić. Miki je gledao Suzanu i sebe u ogledalu ispred hotela, pa prokomentarisao:

"Lep bi par mi bili, kad ovako pogledam."

U jednom trenutku je čak pokušao da poljubi pevačicu, ali je tada naišao Bora Santana, pa je Miki primetio da su sve kamere uperene u njih i odustao od poljupca:

"Hteo sam da ti šapnem nešto, ali su se okrenule kamere. Je l' moguće da su se okrenule."Nakon nekog vremena, Suzana Perović je došla do Mikija u rehab, donela mu cigarete i ćebe, te su se izgrlili i prijateljski poljubili. To nije bio kraj izlivima emocija. Kada je Perovićeva zaspala, Đuričić se ušunjao u hotel i poljubio je, pažljivo, kako ni nju ni Snežanu ne bi probudio. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>