Region

Svet

Region

Finale serije Jutro će promeniti sve!

Veliko finale serije "Jutro će promeniti sve" i druženje sa glumcima i autorima 9. decembar od 19.30 do 21 čas u Kinoteci! Broj mesta je ograničen, požurite da nabavite svoju kartu!

Finale serije Jutro će promeniti sve! Foto: Facebook




Ukoliko ste nestrpljivi da prvi saznate šta se na kraju dogodilo sa sudbinama Saše, Anđele, Filipa i Ljube iz serije “Jutro će promeniti sve”, 9.decembra u 19.30 u Kinoteci imaćete priliku da prvi pogledate poslednje tri epizode serije i sretnete svoje omiljene glumce i razgovarate sa njima. Zvanično kraj emitovanja serije “Jutro će promeniti sve” biće na RTS u sredu, 12. decembra.

Poslednja, trideset deveta epizoda, emitovaće se na RTS1 u sredu 12. decembra čime se ujedno i završava dramska serija koja je pratila živote četvoro najboljih prijatelja na pragu tridesetih u Beogradu i njihove emocije, nade, strahove, snove, ljubavi, preispitvanja, sazrevanja, ambicioznost, beznađe, gubitak ali i povratak vere u ljude, okolnosti i vremena.


Ovo je priča o ljudima koji su završili sa školovanjem, nisu oformili porodice, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i svojim mestom u društvu. Oni su u raskoraku između mladosti i odraslog doba, nisu više mladi, a nisu ni u potpunosti odrasli. Pokušavaju da redefinišu svoje prijateljske, emotivne odnose u uzbudljivim događajima u pokušaju da shvate "kuda dalje”. Serija prati duh današnjeg Beograda, kako kroz bendove i muziku koja je obeležila čitavu jednu generaciju, tako i kroz 251 lokaciju na kojima su priče snimane.

Prodaja karata od 1. decembra.
Cena: 350 dinara.
Broj mesta ograničen.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>