Zadruga

Parovi

Luna Đogani bankrotirala! Anabela sve stvari odnela u stan!

Luna Đogani je bankrotirala, posao sa prodajom garderobe joj je propao, a ona o tome još uvek ništa ne zna. Zbog slabog prometa, njena majka Anabela je zatvorila butik “Luna Đo” u beogradskom naselju Belvil i sve stvari je odnela u svoj stan.

Luna Đogani bankrotirala! Anabela sve stvari odnela u stan! Foto: Instagram



Kada je izašla iz prve “Zadruge”, Luna je otvorila radnju sa sopstvenim kreacijama, ali posle samo pet meseci na njen lokal stavljen je katanac, izvor blizak učesnici rijalitija kaže:

"Dok je Luna bila u “Zadruzi 1″ stvari sa njenim potpisom su se putem interneta dobro prodavale i zbog toga je i odlučila da otvori butik. Međutim, od kada je ponovo ušla u Pinkov rijaliti, promet je naglo opao. Stvari su uglavnom kupovali njeni fanovi, ali je sve to bilo daleko od onoga što su Đoganijevi očekivali. Kirija za lokal koji su iznajmljivali bila je papreno skupa, jer je na dobroj lokaciji. Kada je drastično opala prodaja, Anabela je uvidela da joj se ne isplati da rentira prostor i plaća radnice jer nema skoro nikakvu zaradu. Zato je otkazala lokal i zatvorila butik."

Sagovornik dodaje da će preostale stvari iz kolekcije pevačica prodavati isključivo putem interneta:

"Ovo nije prvi put da Luni Đogani propadne neki posao dok je u rijalitiju. Pre nego što je otvorila butik, Luna je pokrenula svoj blog koji je super radio dok nije ušla u “Zadrugu 1”. Ona je na svom sajtu savetovala tinejdžerke kako bi trebalo da se oblače za prvi dan škole, izlaske i druge prilike. Međutim, nakon što se uselila u Pinkov šou, njen blog je trajno nestao sa interneta. Sve stvari linije “Luna Đo” Anabela je odnela u svoj stan, odakle će ih prodavati, ali za sada se ne zna da li će izbacivati nove komade, jer od početka oktobra ništa nije postavljano na zvaničnoj Instagram stranici. Anabela se trudi da vodi posao, ali nema ni ona vremena za sve, mnogo je bilo lakše dok Luna nije ušla u "Zadrugu 2".

Luna ne zna da joj je propao biznis, a majka ne želi da joj to kaže kako se ne bi nervirala:

"Kada je bila kod Lune u rijalitiju, Anabela nije htela da joj kaže da se butik zatvara. Štaviše, rekla joj je da sve ide prema planu. Nije imala srca da je time opterećuje."

Anabela ne priznaje da je biznis propao već kaže da traže bolji i veći lokal:

"Biće na mnogo boljoj lokaciji i ekskluzivniji. Prodaja ide i više nego dobro, tako da smo bili primorani na preseljenje da proširimo posao, a samim tim i butik."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>