Region

Svet

Darko Lazić odlazi u Cirih! Marina će se tamo poroditi?!

Pevač je toliko je srećan što će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, da je zaboravio i na zdravstvene probleme sa kojima se bori otkako je pre dva meseca doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. Darko Lazić napušta Srbiju, odlazi u Cirih. Njegova verenica Marina Gagić će se tamo poroditi?!

Darko Lazić odlazi u Cirih! Marina će se tamo poroditi?! Foto: Instagram



Pevač Darko Lazić planira da se njegova verenica Marina Gagić, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, porodi u jednoj od najboljih klinika u Švajcarskoj i da ujedno u toj zemlji nastave svoj život. Izvor za Kurir je ispričao:

"Darku je vest da će ponovo postati otac promenila život. Poslednjih meseci su mu se izdešavale loše stvari koje on želi da zaboravi i da krene dalje. On zna da je za njega najbolje da svoj život na neko vreme nastavi van granica naše zemlje, i zbog daljeg oporavka i zbog mira i privatnosti. Darku je sada najvažnije da sredi svoj život. Prijatelji su mu već predlagali da se preseli u Beč, konkretno estradni menadžer Zvonko Grujić mu je nekoliko puta nudio da počne da živi u Beču jer tamo ima dosta tezgi, ali Darko je sve to olako shvatao. Međutim, sada on želi da napusti zemlju i, po svemu sudeći, posle Nove godine će se to i dogoditi."

On kaže da će mu u svemu pomoći njegov menadžer Mersed Hadžić, kao i prijatelji:

"Darko nije sam. Mirso Švajcarac će mu sigurno pomoći finansijski, kao što je to i do sad radio. Lazić ima dosta prijatelja u Cirihu koji će mu obezbediti krov nad glavom i izađi u susret za prvo vreme dok se i sam ne snađe. Jeste da je on vezan za svoj rodni Brestač, gde je napravio veliku kuću i da Marina obožava njegove roditelje sa kojima se fenomenalno slaže, ali odlazak u Švacarsku je samo dok ne sredi svoj život. Kad god ne bude radio, Darko će sa detetom i Marinom biti u Srbiji, a i njegova ćerka Lorena će tada biti sa njima."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>