Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Pljušte uvrede, optužbe i ozbiljne pretnje! (VIDEO)

I ove nedelje su učesnici rijalitija "Zadruga 2" govorili o lažima koje su drugi iznosili o njima. Te laži većini otežavaju opstanak i dodatno komplikuju već dovoljno problematične međusobne odnose zadrugara, zbog čega je voditelj Milan Milošević ponovo poželeo da im pomogne i sazna koje su ih neistine o njima samima najviše zabolele. Ubrzo posle Ljube Pantović, reč je dobio David Dragojević. Pljušte uvrede, optužbe i ozbiljne pretnje!

Zadruga 2: Pljušte uvrede, optužbe i ozbiljne pretnje! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



David je rekao da što više etiketa dobije, to je pristupačniji i bolje mu je. Ljuba Pantović je odmah ustala, prekinula Davidovo izlaganje i optužila ga da je do sada izneo pregršt laži na njen račun, ali da nije vreme da to sve  sada iznese. Ona je, takođe, najavila da će tek progovoriti, iako joj je Aleksandra pretila da će i ona izneti njene najmračnije tajne:

"Ti si se u*rao jer se plašiš. Evo, već bežite! Ma hajde, slizao si se sa pi*kom! Ja ovde neću da igram takvu igru. Ti hoćeš sad da ja tebe napadam da bi ti ispao žrtva, nećeš lagati o meni. Laži o sebi, svom bratu, porodici i poslu."

"Ti sama pišeš članke i šalješ novinarima, o čemu ti pričaš?! Ti sama izmišljaš laži o sebi."- rekao je David, a Aleksandra se složila sa njim.

Ljuba je vikala:

"Vi ste prodali priču da ćete ovde da pravite dete, a onda s*reš kako te nije pipnuo osam meseci."

Aleksandra je provocirala svoju majku:

"Ti si iskompleksirana jer sada moraš da imaš kadar preko mene. Ti ovde ne bi ušla da nema mene. Da li si ti svesna da te nema, ako mene nema."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>