Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 25. novembar 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 25. novembar 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 25. novembar 2018. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Rad kod kuće bi danas mogao biti težak. Drugi ukućani će ulaziti, izlaziti, lupati vratima, postavljati vam gomilu pitanja ili dovoditi goste. Ako je ikako moguće idite u kancelariju ili negde drugde, gde su mir i tiština, kako biste sve što imate mogli da obavite do kraja dana i kako dolikuje.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete osećati pritisak kako sve zadatke morate da obavite do određenog vremena. To će vas samo usporiti. Slobodno se opustite i sve obaveze, počevši od poslovnih preko privatnih uradite polako i bez preteranih frustracija. Vreme je na vašoj strani.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Iznenadna eksplozija inspiracije će vas u prvom delu dana približiti kreativnom radu i vama će trebati materijal i informacije koje nećete imati kod kuće, a pronalaženje njih će iziskivati dodatno vreme, energiju i novac. Samo budite uporni i ne odustajte od svoje ideje. Definitivno ćete uspeti.


Rak 22.6. - 22.7.

Ljudi će danas tražiti punu pažnju od vas, kako na poslu tako i kod kuće. Želećete svima da ispunite želje, pa ćete u nekom momentu biti potpuno iznureni. Vaša urođena smirenost će biti na ivici. Najbolje bi bilo da pokušate da se skoncentrišete samo na ono što je neophodno i objasnite, makar onima kojima možete, da vam je potreban predah.


Lav 23.7.- 22.8.

Komunikacione sposobnosti kojima inače vladate, danas će biti na posebnom, još višem nivou nego što je to uobičajno. Ako treba da održite neki sastanak ili važan razgovor, bez obzira o kom se segmentu života radi, neka to bude upravo danas.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas će vam neki prijatelj tražiti novac na zajam. Vi smatrate da toj osobi novac nije preko potreban i niste naročito voljni da ga date. To će vas odvesti u nezavidnu situaciju. Razgovarajte otvoreno sa prijateljema o tome i objasnite kakvo je vaše mišljenje i trenutna situacija. Imate svako pravo da kažete ne.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vaše poslovne obaveze su previše za jednu osobu. Vama se toliko toga nagomilalo, da biste najradije pobegli iz svoje kože. Međutim, nemojte. Napravite plan, skoncentrišite i krenite da obavljate jedno po jedno. Do uveče će uz malo truda i pažnje sav posao biti odrađen a vi, kao i vaši šefovi, zadovoljni i ponosni.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Iznenadna fantazija će vam danas poremetiti dan. Vaša spiritualna strana ličnosti će biti u prvom planu, a vaš entuzijazam usmeren ka nečemu potrpuno nerealnom. S obzirom na okolnosti, nemojte donositi nikakve važne odluke, već se posvetite umetnosti i lepim stvarima. Sutra ćete ponovo biti čvrsto na zemlji.


Strelac 21.11.- 21.12.

Poslovni poduhvat sa prijateljem danas nije najbolje rešenje za vas. Naći ćete se i nedumici da li da budete strogo poslovni ili da se postavite kao prijatelj. Ako ne napravite dobar dogovor i ne uspete dobro da izbalansirate, moglo bi doći do neprijatnosti. Prijateljstvo treba da ostane prijateljstvo. Za posao se bolje opredelite za nekog sa kim možete da ostanete na distanci.


Jarac 22.12.- 19.1.

Posao koje je trebao da bude završen, danas će se zakomplikovati, pa ćete njega izgubiti još nekoliko dana. Ako nemate dovoljno vremena, nemojte paničiti. Obratite se slobodno nekome za pomoć i sve će se rešiti bez problema. Bez obzira što vama trenutno ne deluje tako, zvezde su na vašoj strani.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Ispunjavanje neke obaveze koju danas imate, dovešće vas u kontakt sa ljudima koji žive daleko od vas, verovatno u nekoj drugoj državi. Zbog toga ćete provesti dosta vremena na telefonu i to u različitim vremenskim zonama, što može biti prilično iscrpljujuće. Na kraju dana vas ipak očekuje uspeh.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ako razmišljate o investiranju, sačekajte još neko vreme . Ovo je povoljan dan za razmatranje opcija, traženje rešenja i razmišljanje o tome kako da uspete u onome što ste naumili. Zato se strpite još malo i nemojte potpisivati važne ugovore. Konsultujte se sa nekim ko je stručniji od vas u ovoj oblasti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Horoskopius

Povezane vesti:


>