Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dušu povratila! U koga sumnja Zorica Marković? (VIDEO)

Rešila je da otkrije misteriju u rujalitiju "Zadruga 2"! Dušu povratila zbog smrada! U koga sumnja Zorica Marković? I zašto misli da je sve to okrenuto protiv nje?

Zadruga 2: Dušu povratila! U koga sumnja Zorica Marković? (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Zadrugare je jutros dočekao prizor toaleta umazanog balegom, zbog čega su mnogi burno reagovali i međusobno počeli da istražuju ko je to učinio dok su ukućani spavali. Lepi Mića upitao je Zoricu Marković da mu ispriča njeno kretanje u toku noći, kao i da se izjasni na kog zadrugara sumnja:

"Umirili smo se. Odem da popušim cigaru i vratim se da legnem. Samo što me je san uhvatio Miljana mi govori da joj je puls usporen. Ja sam joj rekla da je doba za spavanje i da nije ništa. Onda mi je tražila cigaretu jer ne može da spava. Ja pogledam kroz prozor, ono svanulo. Vidim da nemam sna i odem sa njom da popušimo cigaretu. Ona je izašla već, a potom ja izlazim za njom. Vidim otvorena vrata od kupatila, kad ono sve crno. Osetim smrad i izađem napolje. Dušu sam povratila. Htela sam da kuvam kafu, kad sam ugledala izručen džak smeća. Vratim se da spavam i nije mi izlazila ona slika iz glave. Ja sam pitala Miljanu da li si videla nekoga budnog. Ona mi je rekla je jedino videla Maju i Doroteu. Ja ne mislim da su to one uradile."

Brendon je bio sumnjičav pa je pitao Markovićevu zašto ima potrebu da slikovito opisuje svoje nočno kretanje:

"Psihološki gledano, ti imaš potrebu da slikovito opišeš svoje noćno kretanje."

Zorica je na kraju zaključila da je sve to urađeno protiv nje:

"Potpisujem ti životom da je ovo protiv mene jer ja tri meseca čistim WC. Kako da shvatim drugačije? Ko god je neka mu služi na čast."

Ko je odgovoran za ovaj slučaj pogledajte OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>