Region

Svet

Darko Lazić više nije životno ugrožen! Porodica može da odahne!

Njegova majka, juče je na svom Instagram profilu objavila selfi koji je iz bolničke postelje snimio upravo pevač! Darko Lazić više nije životno ugrožen! Porodica može da odahne!

Darko Lazić više nije životno ugrožen! Porodica može da odahne! Foto: Instagram



Na fotografiji se vidi da je Darku Laziću mnogo bolje, osmehuje se, baš kao i njegova majka, kojoj je konačno pao kamen sa srca. Pevač je iskoristio priliku da svima koji proslavljaju Aranđelovdan čestita krsnu slavu, uz šaljiv komentar na račun svog mobilnog telefona:

"Srećna slava svima i od mene jer nemam svoj telefon."

Naravno, usledili su komentari njegovih fanova:

"Trebaš Loreni, roditeljima, svima nama... "

"Bio si moj omiljeni pevač u „Zvezdama Granda“ i pobedio si.  Pobedi i sada jer si navikao da pobeđuješ. Možeš ti to, verujem, uz božju i lekarsku pomoć."

"Bez tebe nema muzike. Hajde, ozdravi, pa mikrofon u ruke."

I pored toga što se Lazić oseća mnogo bolje i više nije životno ugrožen, još uvek se nalazi na odeljenju intenzivne nege. Planirano je bilo da ga početkom ove nedelje prebace na odeljenje ortopedije, gde će nastaviti sa oporavkom, ali je iznenada dobio povišenu temperaturu usled viremije i pada imuniteta. Zbog toga je i dalje u šok-sobi. Budući da viremija popušta, a on se oseća mnogo bolje, plan je da ga sutra, a najkasnije u ponedeljak, prebace na drugi sprat i drugo odeljenje, gde će, između ostalog, moći i da prima posete- kaže izvor za Alo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>