Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 21. novembar 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 21. novembar 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 21. novembar 2018. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Nove ideje za povećanje prihoda, posebno ako uključuju dodatni posao, danas bi iznenada mogle postati nesigurne i neizvesne. Sumnje i nesigurnosti sabotiraće sve Vaše planove. Ne dozvolite da se ovo desi. Razgovarajte sa drugima šta jeste i šta nije funkcionalno, nakon toga se fokusirajte i krenite napred. Pokušajte da ne propustite neku dobru priliku.


Bik 21.4.-21.5.

Romansa će zauzeti centralno mesto u Vašem razmišljanju, mada ne nužno na pozitivan način. Veoma je moguće da se sumnja i nesigurnost nadviju nad Vašim mislima. Da li trenutni ili potencijalni partner deli Vaša osećanja? Možda je direktna komunikacija između Vas dvoje malo preuranjena, tako da bi možda bilo najbolje da pokušate da ostanete objektivni u skladu sa situacijom.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Oštre reči ili nedostatak srdačnosti, prijatelja i kolega, doneće sumnju u iskrenost Vašeg odnosa. Ne dozvolite da Vas nesigurnost obuzme. Ova osoba ima samo jedan loš dan. Pokažite razumevanje i zanemarite sve komentare. Takođe, budite što je moguće više saosećajniji.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas je vrlo moguće da će Vam se obratiti osoba sa velikim problemima. Vaša osetljivost i saosećajnost mogla bi da privuče i više od jedne nesrećne osobe kojoj je potreban savet i podrška. Iako Vam ovo laska, moglo bi da bude malo previše. Prihvatite ovo kao prirodnu posledicu toga što ste dobar slušalac, ali vodite računa da ova tužna priča ne utiče mnogo na Vas.


Lav 23.7.- 22.8.

Neizvesnost oko novca mogla bi da Vam stvara muke danas. Sumnje su se pojavile povodom prihoda, naročito ako ste jedini zaposleni u svojoj firmi. Pokušajte da se ne opterećujete suviše. Vaša nesigurnost će izazvati da situacija izgleda ozbiljnije nego što u stvari jeste. Budite objektivni. Ukoliko postoji razlog za brigu, pronađite način da to ublažite.


Devica 23.8. - 22.9.

Ljubavni partner mogao bi da izgleda suviše tiho danas. Možda se niste čuli sa prijateljom par dana. Mogla bi da se pojavi sumnja i nesigurnost da li ta osoba i dalje brine za Vas. Pokušajte da ostanete objektivni. Možda ga opsedaju neke brige trenutno? Nemojte prerano da sudite. Mogli bi samo da pogoršate stvari.


Vaga 23.9. - 22.10.

Moguće je da se pojave ideje za umetničke projekte, iako možda izgledaju nejasno i još uvek nisu izvodljive. Pokušavate da izrazite svoju duhovnu stranu kroz umetničke aktivnosti, ali niste sigurni kako to da uradite to. Nemojte siliti. Pustite neka odstoji neko vreme, a Vi se okrenite drugim aktivnostima za sada


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bliski prijatelj ili ljubavni partner mogli bi izgledati veoma povučeno danas. Možda se pitate da li je ta osoba ljuta na Vas zato što ste rekli ili uradili nešto pogrešno. Nemojte da brinete, u pitanju je nešto sasvim drugo. Samo se potrudite da budete u blizini ako Vas zatreba.


Strelac 21.11.- 21.12.

Mogućnost ostvarivanja nove karijere, verovatno uz veću platu, mogla bi da dovede do nesigurnosti među članovima porodice. Verovatno su uplašeni da ćete imati manje vremena za njih. Važno je da ih razuverite, kako njihove sumnje nebi eskalirale. Pokažite im da ćete uvek biti tu za njih. Ovo bi svakako moglo da umiri situaciju.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas je vrlo moguće da se pojavi zabrinutost povodom rođaka koji žive daleko. Situacija bi mogla samo da se pogorša ukoliko ne uspete da uspostavite kontakt sa njima. Možda je dobra ideja da se obratite zajedničkim prijateljima, možda Vam oni mogu pružiti neke informacije. Situacija verovatno nije toliko strašna i nebi trebalo da budete preterano zabrinuti.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Priliv novca koji očekujete mogao bi da bude odložen, a Vi nećete biti u mogućnosti ništa da uradite povodom toga. Zapitaćete se verovatno da li ćete ga uopšte dobiti i da li je sve što ste radili bilo za ništa. Ovo odlaganje neće prouzrokovati nikakve trajne probleme, samo neprijatnosti i nerviranje. Budite sigurni u sebe. Novac će na kraju doći.


Ribe 20.2.- 20.3.

Moguće je da iznenada osetite ogromnu privlačnost prema nekome koga ste upravo sreli, možda je romansa na pomolu. Planiranje budućnosti odjedanput postaje realnost. Ovo je svakako divan osećaj, ipak mogao bi da donese sumnju i nesigurnost. Da li i druga strana oseća isto? Verovatno je malo prerano da brinete o tome. Ne žurite, upoznajte se prvo malo bolje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Horoskopius

Povezane vesti:


>