Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Luna prostački odgovorila Mići! Ovo joj nije trebalo! (VIDEO)

Učesnica rijalitija "Zadruga 2" Luna Đogani prostački odgovorila Lepom Mići, a sve zbog odnosa koji je imala sa Slobom u prošloj sezoni rijalitija. Ovo joj nije trebalo!

Zadruga 2: Luna prostački odgovorila Mići! Ovo joj nije trebalo! (VIDEO) Screenshoot



Iako Luna Đogani i ne sluti šta će se desiti večeras, odnosno da će Sloba ući u rijaliti "Zadruga 2" sinoć se u Beloj kući povela rasprava o njihovoj ljubavi. Miki Đuričić je objašnjavao:

"Dok su svi ovde, učesnici i novinari, nagovarali Slobu i Lunu da priznaju da su se zaljubili, ja sam jedini govorio da su oni samo prijatelji. Kad su priznali, ja sam podržao njihovu ljubav, jer sam mislio da je normalno podržati osećanja. A svi vi koji ste ih ložili da priznaju, odmah ste počeli da ih j*bete! E, sad, to što to nije uspelo, to je druga stvar."

Lepi Mića je rekao da je Luna pogrešila jer je slušala ljude koji su podržavali ljubav sa Radanovićem, koja je bila pogrešna, a nije slušala njega, koji joj je govorio da pravi grešku. Tvrdio je da joj je on prijatelj, a ne oni koji su podržavali njenu vezu. Miki Đuričić ga je potom opomenuo da nije hteo da kaže pred svima da su Filip Đukić i Kija Kockar imali seks u hotelskom toaletu, iako je vrlo dobro znao da se to dogodilo.

Luna je ironično odgovorila:

"Jeste, bio si mi prijatelj dok si me nabijao na onu stvar i govorio da sam "p*šačica k*rca" i "Slobina j*bačica".

Pogledajte šta su sve izgovorili i zašto ih je Milan prekinuo.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>