Region

Svet

Region

Serija Ubice mog oca druga epizoda: Glavni svedok je mrtav!

Početak nove sezone obeležila je pesma Saše Matića "Rastanak", koju autorski potpisuju Mlađan Dinkić, Đuro Boljanović i Saša Milošević Mare, a koja je značajno doprinela emotivnoj atmosferi prve epizode. Serija "Ubice mog oca", druga epizoda biće emitovana na Top kanalu 19. novembra u 20 časova. Glavni svedok je mrtav! 

Serija Ubice mog oca druga epizoda: Glavni svedok je mrtav! Foto: Facebook



Očekivanja od treće sezone su velika, a uigrana ekipa koja stoji iza ovog naslova, pobrinula se da nam začini prvu epizodu, pa smo već tada dobili nagoveštaj koliko će dilema, sukoba, intriga, uzbudljivih scena, pokrenuti nova sezona. Milanka je još uvek na bolovanju ali je dobila tajni zadatak od Mirka. Da li će uspeti da mu zaštiti decu? Marjanović je jasan, Aleksandru ne sme ništa da se desi! Koliko god Miša Zvornik hteo da se osveti za ranjavanje... Da li će tako i biti? Koje nove planove ima Nikola Kovačević? Da li će ponovo morati da upotrebi Tijanu za svoje ciljeve?

U drugoj epizodi serije "Ubice mog oca", Obradovićka posećuje Zorana da mu čestita mesto načelnika, a ujedno njeno postavljenje za ministarku policije samo što nije objavljeno. Mirko, rastrzan zbog onoga što mu se dešava, pokušava da radi. Odvodi decu kod tasta kome takođe sve taji. 

Jedan od glavnih svedoka u slučaju ubistva doktora pronađen je mrtav, prvi izveštaj nakon uviđaja ukazuje na samoubistvo. Aleksandar nastavlja istragu ubistva doktora, ali ga najviše muči Mirkovo ponašanje. Tijana, nakon što ju je Jovan izbacio, nema kud, ali...

Uz već uigranu ekipu, glavni akteri druge epizode su i Mirjana Karanović, Slavko Štimac, Vuk Jovanović, Peđa Bjelac, Borka Tomović i Radoš Bajić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>