Style

Ljubav

Ljubavni horoskop za novembar 2018. godine!

Pogledajte šta vas sve očekuje na polju ljubavi i pročitajte ljubavni horoskop za novembar 2018. godine na portalu Svet Plus!

Ljubavni horoskop za novembar 2018. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Taman kada si pomislila da se situacija na ljubavnom planu smirila – planete te demantuju i obezbeđuju ti još jednu ludu vožnju. Dakle, sada je jako bitno da ostaneš dosledna sebi i onome što želiš i osećaš, a da iz života izbaciš sve ono suvišno, što te samo puni negativnom energijom i opterećuje te.

Osim što se Uran vraća u tvoj znak i priprema ti ovu zavrzlamu, od 16. novembra je tu i Venera koja će te inspirisati da dobro porazmisliš o svom ljubavnom životu i (opciono) odnosu sa voljenom osobom. Poenta je – ako želiš nešto da promeniš, moraš početi od sebe, moraš početi da se ponašaš drugačije. Ovo ne mora da znači da je potrebno da pronađeš novu ljubav, ali ako se nalaziš u “mrtvoj” vezi, možda je baš to ono što treba da uradiš! Ukoliko je veza savršena, i tvoj partner i ti ćete osetiti svojevrsno buđenje i počećete sasvim drugačije i mnogo lepše da se ophodite jedno prema drugom i da više negujete svoj odnos. Kombinacija Urana i Venere će krajem meseca doneti veliki šok, ali se nemoj plašiti – ta promena će te učiniti živom!


Bik 21.4.-21.5.

U tvom svetu svi putevi vode do hrane, novca, seksa i stabilnosti. Ovo definiše tvoju idealnu verziju života i veze i ovo je nešto što tebe istinski čini srećnom. Dobre vesti – ovog meseca ćeš se osećati kao da ti je život najzad obezbedio baš svaku od ovih tačaka čemu se neizmerno raduješ. Mladi mesec u tvom polju partnerstava, od 7. novembra, doneće nešto jako lepo – ili novi početak u već postojećoj vezi koji će ojačati tvoju posvećenost i predanost partneru ili potpuno novu ljubav, ukoliko si sama. Svakako, biće nešto ekskluzivno!

Od 8. novembra na tebe će uticati i Jupiter zbog kojeg ćeš se osećati nekako ogoljeno pred onim koga voliš. Nema tajni, nema skrivanja, osećaš samo apsolutnu ljubav i povezanost koje dugo nisi osetila na ovaj način. Osim toga, počinje i period dobrog seksa, te ćeš se sa partnerom povezati na sve načine! Jako je važno da znaš da je tvoj partner osoba na koju u potpunosti možeš da se osloniš i koja je tu da unese mir u tvoj život i učini ga smislenim. Šta god da ti se trenutno dešava, on je tu, voli te i spreman je da ti pomogne i podrži te dok prolaziš kroz sve poteškoće. Lucky you!


Blizanci 22.5.- 21.6.

Kupid te neće pogoditi jednom strelom ovog meseca – pogodiće te svakom strelom koju poseduje! Toliko ćeš se zaljubiti da do kraja meseca sigurno nećeš sedeti sama na kauču valjajući se u osećaju usamljenosti. A ne, to ne važi za tebe!

Počećemo sa činjenicom da Jupiter, prvi put nakon 12 godina, ulazi u tvoje polje partnerstva 7. novembra i ostaće ovde sve do 2. decembra 2019. godine što znači da je ovo veličanstvena prilika da zapečatiš svoju sudbinu kada je ljubav u pitanju. Naravno, ne mislimo ovde ni na šta loše – naprotiv. Sada je prilika da središ svoj ljubavni život i stvoriš zajednicu u kojoj ćeš želeti da ostaneš. Ukoliko si u vezi, možeš se nadati lepim i značajnim trenucima koji će tvoju vezu podići na viši nivo. O da, vreme je za slavlje! Ukoliko si sama, novembar će za tebe biti mesec zabave i zaljubljivanja, a neko od njih će sigurno prerasti u lepu, kvalitetnu vezu. Venera koja je poznata planeta ljubavi ulazi u tvoj znak 16. novembra i deluje toliko snažno da će ti se dešavati razni sudbonosni događaji. Naravno, samo pozitivni! Zato, ako upoznaš nekog novog u drugoj polovini meseca, možeš biti sigurna da je reč o jako posebnoj osobi – onoj pravoj. Pun mesec će tvoje srce ispuniti prelepim, jakim emocijama da nećeš znati šta te je snašlo od tolike ljubavi i sreće!


Rak 22.6. - 22.7.

Iako će Jupiter napustiti polje ljubavi 8. novembra, to ne znači da ćeš ti automatski izgubiti sreću u ljubavi. Njegova energija je jaka i delovaće sve do kraja meseca te je sasvim izvesno da ćeš, ukoliko si u potrazi za novim partnerom, i te kako imati sreće! Mladi mesec od 7. novembra donosi drugačiju ljubavnu perspektivu i podstiče te da budeš društvena i otvorena – postoji neko ko želi da ti se približi, ali da bi se to desilo moraš da spustiš gard.

Ukoliko si u vezi i ukoliko živiš sa partnerom, posle 16. novembra ćeš osetiti nalet ljubavi i sloge. Za ovo je zaslužna Venera koja će delovati direktno na porodični sektor i uticati na poboljšanje odnosa u kući, sa porodicom i partnerom. Osim toga, vrlo je verovatno da ćeš u ovom periodu početi da razmišljaš o tome da zajedno sa svojim dragim pronađeš vaše “gnezdašce” ili da renovirate postojeće. Svakako, ovo je veliki korak za vas koji osim dodatnog povezivanja znači i malo ozbiljniju štednju. Svakako, oboje gledate u istom pravcu, savršeno se razumete i dopunjujete i to je prosto predivno!


Lav 23.7.- 22.8.

Čestitamo! Upravo si osvojila kosmički jackpot kada je u pitanju ljubavni potencijal i to ne samo tokom ovog meseca! Od 8. novembra pa sve do 2. decembra 2019. godine Jupiter, planeta obilja i radosti, prolazi kroz polje ljubavi i, ukoliko si singl, ovo je apsolutno najbolji period koji si imala do sada, a koji se tiče sreće u ljubavi. Zapravo, zaista ćeš se osećati kao da si osvojila neku ljubavnu lutriju! Bitno je da i sama, baš kao i tvoj potencijalni partner, budeš open-minded, open-hearted i motivisana da se prepustiš svim tim lepim osećanjima. Kroz veze koje ostvaruješ (kako ljubavne, tako i prijateljske) porašćeš i razvićeš se kao osoba, zato se slobodno prepusti i budi spremna na nezaboravno iskustvo! Kako je potencijal rasta jak, vrlo je verovatno da će odnosi koje sada stvoriš trajati dugo, dugo, što je odlična vest za one koji se tiču ljubavi.

Od 16. novembra, Merkur postaje retrogradan pa tako moraš biti spremna na to da će ti se javiti bivši za željom da pokušate još jednom. Nemoj još da donosiš odluku koja se tiče pomirenja, kakva god da je, da ili ne. Kada počne decembar, moći ćeš jasnije da sagledaš situaciju i odlučiš da li je on vredan toga. Tokom ovog meseca ćeš osećati leptiriće u stomaku, ali i neku izmaglicu u glavi! Zato, sačekaj sa donošenjem odluka koje mogu u velikoj meri uticati na tvoj dalji život. 


Devica 23.8. - 22.9.

Tokom novembra ćeš imati priliku da radiš ono što najbolje znaš – da overtinkuješ! Zašto? Pa, kada je reč o ljubavi, čas ćeš se diviti i oduševljavati svojom vezom, a čaš ćeš se brinuti da li je sve tako kako izgleda i da li je to – to. Ova kontradiktornost je posledica Neptuna koji je planeta bezuslovne ljubavi i saosećanja, ali i planeta konfuzije, iluzije i obmane. Neptun će te mučiti negde do 24. novembra kada će se vratiti svom direktnom kretanju.

Do tada, dok je još retrogradan, u izmaglici zaljubljenosti će se javljati povremene pauze kada ćeš imati priliku da vidiš svog partnera u pravom svetlu i kada situacija u vezi možda neće biti toliko savršena i romantična. Ipak, ovo jasno postavljanje stvari na svoje mesto je dobro za tebe jer moraš da shvatiš da ljubav nije uvek med i mleko i da se s vremena na vreme dešavaju padovi koji su sasvim normalni i tokom kojih moraš da budeš podrška i oslonac svom partneru. Takođe, treba da ga spustiš sa pijedestala na koji si ga postavila i da počneš da ga tretiraš kao realnu osobu sa svim vrlinama i manama. Uglavnom, na kraju meseca, kada Neptun postane direktan, shvatićeš da ljubav pobeđuje sve i zahvaljujući vašoj povezanosti prebrodićete sve probleme sa kojima ste se suočavali do sada.


Vaga 23.9. - 22.10.

Ne tako brzo! Možda si pomislila da se situacija na ljubavnom planu najzad smirila, ali planete za tebe imaju drugačije planove i – mnogo akcije i dešavanja! Iako nisi sigurna šta treba da misliš i kako da se osećaš po ovom pitanju, duboko u sebi ćeš biti uzbuđena jer si na neki način sve ovo sama i izazvala.

Tvoja potreba za eksperimentisanjem, nekonvencionalnošću i slobodom u vezi biće toliko jaka da prosto mora da se izrazi i oslobodi. Ovo može da dovede do nestabilnosti i do toga da se tvoj partner i ti jednostavno udaljite, ali ovo važi samo za one koje trenutna veza guši. Ukoliko se pak sa svojim partnerom osećaš slobodno, onda je sve u redu, ne preti vam nikakva nestabilnost! Ipak, mnoge Vage će imati problem sa tim da se osećaju sputano u vezi, a to je problem koji treba rešiti što pre jer nije fer ni prema tvom partneru ni prema tebi. Svakako, ovo pitanje će se sigurno rešiti u novembru jer ćeš imati jasnu predstavu o tome koliko ti veza znači i da li je vredno boriti se ili ustati i otići. Ono što je sigurno – ne pristaješ na manje od onoga što zaslužuješ i to je jako dobro!


Škorpija 23.10.- 22.11.

Na samom početku meseca ćeš se verovatno osećati kao da nisi na onom pravom mestu kada je u pitanju ljubav, ali ćeš do kraja meseca sasvim sigurno promeniti stav. Sve do 16. novembra ćeš se, zbog uticaja retrogradne Venere, osećati poprilično nesigurno i uplašeno kada je reč o svim tim ljubavnim raspoloženjima i osećanjima, ali se situacija nakon ovog datuma menja. Do tada, mislićeš da želiš vezu, ali kada se desi nešto što bi moglo do iste da dovede, ti se povlačiš. Ako si u vezi, želiš ravnopravnost i posvećenost, ali nisi spremna da pružiš isto zauzvrat. Voliš, ali dovodiš u pitanje tu ljubav. Sve ove nedoumice te mogu mučiti do 16. novembra nakon čega ćeš najzad biti u stanju da vidiš širu sliku i otkriješ ko je glavni krivac za sve ovo – ti ili druga osoba. Dakle, tek nakon 16. ćeš biti spremna da vidiš istinu i reaguješ u skladu sa njom.

Počevši od 7. novembra, a pod uticajem mladog meseca, bićeš spremna da uđeš u neku novu fazu života koja će po svim osnovama biti mnogo intenzivnija. Imaš velike planove za sebe i želiš partnera koji će te pratiti kroz sve uspone i padove u životu, a gle čuda – to i možeš da imaš, samo ako dozvoliš da se tako nešto desi! 


Strelac 21.11.- 21.12.

Tokom novembra, na tvoj znak utiče Jupiter koji će doneti toliko dobrih stvari da ćeš pomisliti da sanjaš i morati da teraš nekoga da te uštine ne bi li se uverila da je sve to stvarnost! Sjajna stvar je da ćeš u ovoj neopisivoj sreći po pitanju svakog aspekta života uživati do 2. decembra 2019. pa je ovo odlična prilika da tvoj novi moto postane “go big or go home”! Da, možeš da ostvariš sve što si zamislila! Naravno, najveće i najbolje promene će se desiti na ljubavnom planu jer Jupiter ne donosi samo napredak u duhovnom i materijalnom smislu, već i onom ljubavnom. Bez obzira na to da li si sama ili u vezi, ljubav, velika ljubav, ljubav koja menja život, biće tvoja stvarnost počevši od ovog meseca pa sve do kraja naredne godine. Dakle, ovo je i više nego dobar period da postaviš temelj!

Fešta počinje 8. novembra, a kako je Merkur retrogradan od 16. novembra, bićeš posvećena razotkrivanju romantičnih obrazaca koji su te zapravo ograničavali i sputavali u prošlosti. Sada je prilika da završiš sa svim tim i da u novu fazu uđeš čista srca, spremna da se prepustiš osećanjima. I da, jako se raduješ tome!


Jarac 22.12.- 19.1.

Tokom novembra ćeš biti prilično zabrinuta po pitanju svog odnosa sa partnerom i to u smislu da li te on dovoljno podržava ili te samo sputava u onome što radiš i voliš. Ovo je definitivno glavna tema meseca, ali zaista i treba da razmisliš o tome da li si u vezi porasla i razvila se ili si ostala na istom ili si, ne daj bože, nazadovala.

Naravno, ljudi su različiti i povezuju se na različitim nivoima i ponekad je zaista dobro biti sa nekim ko nije isti kao ti. Odnosno, dobro je da partneri ne budu na istim nivoima jer to onda znači da će jedan od njih biti dobar primer i motivator, dok će drugi imati priliku da uznapreduje i postane bolji. Pa ipak, u tvom slučaju, moraćeš da uvidiš koliko ste vas dvoje daleko jedno od drugog i da li uopšte ima smisla pokušavati da se približite i ujednačite. Ako nekoga voliš, ali si svesna da nikada nećete biti na istom nivou što će otežati vaš odnos, onda bi ovo mogao da bude povod da se tvoj ljubavni status ovog meseca iz korena promeni.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Kada je u pitanju ljubav, ti nikako nisi jedna od onih super-romantičnih osoba koje moraju uvek da govore o svojim osećanjima i kojima je partner centar života. Ne samo da to nije tvoj stil, već ti ljudi često govore da si jako hladna i distancirana i da bi ponekad ipak trebalo da pokažeš malo toplote i ljudskosti. Međutim, ti jednostavno voliš na drugačiji način. Tvoja ljubav je drugačijeg tipa, a to ne mogu da razumeju svi. Da bi se zaljubila i prepustila osećanjima, moraš da se povežeš sa osobom na mnogo dubljem nivou. Potrebno ti je da i ti, baš kao i tvoj partner, budeš svoja i da znaš da ne pripadaš partneru već da jednostavno biraš da budeš sa njim. Poštuješ individualnost i ne želiš da primoravaš partnera ni na šta, a ovo je poseban, pravi način da voliš nekoga, što ti odlično poznaješ.

Verovatno si zbunjena ovolikim opisivanjem tebe, ali poenta je da ćeš ovog meseca dobiti nagradu za sve ovo što ti jesi i naći ćeš osobu koju ćeš umeti da voliš i ceniš, baš kao i ona tebe. I to na ovakav, tvoj način. Zar to nije divan osećaj?!


Ribe 20.2.- 20.3.
 
Tokom novembra, shvatićeš da si do sada na neki način živela u izmaglici! Otkrićeš mnoge stvari o svom partneru za koje nisi ni znala, što će prilično poljuljati tvoj stav koji si do sada imala o svojoj vezi. 

Ova injekcija stvarnosti koju ćeš dobiti u prvoj polovini novembra uticaće na to da ne znaš gde se nalaziš sve do kraja meseca – biće ti teško da se vratiš u svoj izmaštani svet, a nećeš ni znati da li to uopšte ima i poente. Shvatićeš da tvoja veza zapravo nije onakva kakvu si izmaštala i kakvu si je ti videla i shvatićeš da si zapravo volela nešto što ne postoji. Bez ljutnje, ali tvoja specijalnost jeste da voliš predstavu o nekoj osobi, a ne stvarnu osobu! Naravno, ponekad je ovo korisno za tebe jer te dovodi do neslućenih visina i dubina ljubavi, ali ponekad te jednostavno razbije o pod, a razočaranja koja doživljavaš su tako velika da se od njih teško oporavljaš. Do 23. novembra će realnost biti previše gruba za tebe, ali ako je prebrodiš i prihvatiš, nakon ovog perioda te ponovo čeka tvoj izmaštani svet pun jednoroga, duga i bajki.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Wannabe

Povezane vesti:


>