Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ljuba Pantović žestoko o Karađorđu - Mi se volimo za kadar i članak u novinama!

Nakon što je rijaliti program "Zadruga" ušao Karađorđe sa Ivanom Vrbaški, povodom veridbe došlo do konflikata. Karađorđeva bivša supruga, Ljuba Pantović osula je niz uvreda po njemu.

Zadruga 2: Ljuba Pantović žestoko o Karađorđu - Mi se volimo za kadar i članak u novinama! Foto: Printscreen/Instagram



Ljuba je komentarisala reakcije svoje ćerke, Aleksandre Subotić povodom očeve veridbe. 

- Uopšte nije trebalo onako da reaguje, mada razumem sve posle momenta kad ju je ta N. N. žena (Ivana Vrbaški, prim. aut.) izvređala. To dvoje "verenih" bi sve uradilo za kadar i članak, pa me ne čudi onaj cirkus. Zivkaju novinare za svaki korak, još samo da vidimo i da li se drže za ruke dok piške i to je to. U njihovim godinama, ono je teška blamaža - rekla je Pantovićeva.

Ljuba se slaže sa Aleksandrom da joj je otac upropaštavao život, ali da je on uvek prodavao najbliže zbog straha. Prema njenim rečima kada bi mogla rado bi zaštitila Aleksandru od svog oca.

- Naravno da imam potrebu za tim i uvek ću gledati da joj pomognem. Problem s njom je što često izvrće stvari i po potrebi menja priče. Već su svi shvatili da sam uvek u pravu i da ne pričam bezveze, i eto, Aleksandrin otac klošar je sam pokazao da je sve istina što sam pričala za njega. Aleksandra je pogrešila s onakvom reakcijom. Trebalo je da ostane dama i kaže: "Ne podržavam vašu vezu i srećno vam bilo. Našla vreća zakrpu" i da se okrene i ode, a ne da pravi onakav nepotrebni haos. Da sam ja na njenom mestu, umrla bih od smeha gledajući lošu glumu jednog pokojnika i neke N. N. žene u predstavi "Mi se volimo za kadar i članak u novinama" - dodala je Ljuba.

Aleksandra smatra da njen otac sve radi zbog publiciteta, ali od tog mišljenja nije poštedela ni majku. 

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>