Region

Svet

Region

Serija Koreni četvrta epizoda: Đorđe isteruje iz kuće Simkinu majku!

Serija "Koreni" četvrta epizoda, biće emitovana na Prvom programu RTS-a u nedelju 11. novembra u 20.05 časova. Đorđe isteruje iz kuće Simkinu majku!

Serija Koreni četvrta epizoda: Đorđe isteruje iz kuće Simkinu majku! Promo



U nedelju 11. novembra, na programu RTS 1 od 20.05 časova, prikazuje se premijerno četvrta epizoda igrane dramske serije „Koreni“, nastale prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, za koju je scenario napisao Đorđe Milosavljević a seriju režirao Ivan Živković. Producent serije je Radio-televizija Srbije a izvršni producent „Eye to Eye“ iz Beograda.

Kad Nikola odbije da ubije Čakaranca, Aćim preti da će ga oterati iz kuće i time odvojiti od Simke. Nikola odlazi za Palanku, odlučivši da ipak ispuni Aćimov nalog. Đorđe je razočaran jer Simka nije zatrudnela, pa isteruje iz kuće Simkinu majku Milunku i odlazi da se prepusti pijanstvu. Sreski kapetan dolazi u Prerovo kod kafedžije Levića, tražeći od njega da preuzme upravljanje prerovskom opštinom. Aćimov nadničar Tola Dačić predvodi seljake u napadu na Levićevu kafanu, koju sreski kapetan napušta u bekstvu...

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>