Region

Svet

Sloba Radanović poručio Luni da iznese sav prljav veš!

Slobodan Radanović komentarisao je izjave bivše devojke Lune Đogani. Blogerka svakodnevno iznosi nove detalje o vezi sa Radanovićem, dok on smatra da nešto od toga ipak nije istina.

Sloba Radanović poručio Luni da iznese sav prljav veš! Foto: Printscreen/Instagram



Radanović je objasnio kako je došlo do njihovog susreta pre njenog ulaska u rijaliti.

- Ja sam rekao da smo se mi videli, ona je inicirala to viđanje, a ne ja. Ja nju nisam smarao, ja sam joj objasnio gde da se nađemo. Ona je bila sa drugaricom pre nego što je ušla i to je to. A te gluposti da sam ja nju smarao, nigde veze. Ja nisam to tražio, jer sam znao da će joj biti još teže - rekao je Slobodan.

Pevač je pod budnim okom medija i nedavno je fotografisan sa devojkom, sa kojom se sumnja da je u emotivnoj vezi.

- Mislim da previše lično shvata neke stvari, upala je u tu kolotečinu, a to može da joj donese samo loše. Neka iznese sav prljav veš, slobodno. Mada, ja više volim kad ga iznosim sam. Gledao sam kad su joj preneli da imam devojku i ona je u to, naravno, poverovala, ali nemam je - zaključio je Radanović.

Blogerka u rijaliti programu često napominje da je Kristina Kockar bila u pravu za sve što joj je pričala o Slobodanu, ali da joj ona nije verovala. Kako Luna sumnja u celokupnu vezu koju je imala sa pevačem nekoliko puta je govorila kako će progovoriti o svim detaljima njihovog odnosa.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>