Region

Svet

Zemlja gruva - koncertom slavi deset godina postojanja! (VIDEO)

"Zemlja gruva" koncertom u Beogradu slavi deset godina postojanja! Njihovo prvo pojavljivanje na sceni bilo je na "Beoviziji" 2008. godine, zapaženim nastupom sa pesmom "Čudesni svetovi".

Zemlja gruva - koncertom slavi deset godina postojanja! (VIDEO) Promo



"Zemlja gruva" ove godine slavi 10 godina od svog prvog  pojavljivanja na sceni, velikim koncertom u Beogradu, 08. decembra, u kultnoj sali SKCa. Prvo pojavljivanje "Zemlje gruva" na sceni bilo je na "Beoviziji" 2008. godine, zapaženim nastupom sa pesmom "Čudesni svetovi".

Nakon objavljivanja prvog albuma WTF is Gruvlend iz 2010.godine, i hitova "Najlepše želje" i "Nisam znala da sam ovo htela", "Zemlja gruva" je odmah prepoznata kao pionir novog pop zvuka, ne samo u Srbiji već i na teritoriji nekada velike države. Kao mnogočlani bend, sa upečatljivom duvačkom sekcijom, tri različita vokala specifičnog izraza, "Zemlja gruva" je autentična pojava koja u narednoj dekadi nije dobila konkurenciju na domaćoj sceni. Koncertno aktivan bend, koji iz sebe ima dva albuma i maksi singl, saradnje sa drugim muzičarima i komercijalne saradnje, muziku stvara u okviru sopstvenog studija Gruvlend. Vlasnici hitova koa što su: "Jednom je sada", "Sudopera", "U opasnosti", "Afrika", "Jače manijače", "Đango", "Vucibatina"... poručuju:

"Kada pogledamo šta smo postigli za ovih 10 godina možemo da kažemo da smo zadovoljni. Pre svega, uspeli smo da održimo kontinuitet i fokus na stvaranju muzike koju volimo i mislimo da smo obezbedili jedno sigurno i prepoznatljivo mesto na sceni.  Mi to vidimo kao razlog za slavlje sa našom publikom. Pozivamo vas na vrhunsku  žurku kojom ćemo započeti sledeću dekadu gruva!"

Zemlja gruva će publici u Beogradu pružiti nastup kojim će se bend pokazati u punom sjaju, sa dragim gostima na sceni i posebno pripremljenim repertoarom.

Ljubitelji dobrog zvuka karte za koncert po ceni od 1000 dinara mogu kupiti OVDE!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>