Region

Svet

Miroslav Ilić ostavlja novac čoveku koji je svakodnevno ispred njegove kuće!

Svaka čast za humanost! Pevač Miroslav Ilić ostavlja novac čoveku koji je svakodnevno ispred njegove kuće! Ipak, komšije imaju oprečna mišljenja o njemu.

Miroslav Ilić ostavlja novac čoveku koji je svakodnevno ispred njegove kuće! Foto: Instagram



Pevač Miroslav Ilić godinama sa suprugom Gordanom živi u beogradskom naselju Višnjička banja. Komšije o njima imaju različita mišljenja, jedni ga hvale, drugi kude, što je i normalno jer se svetu ne može ugoditi. Jedna prodavačica je za Alo ispričala kako je Miroslav arogantan:

"Dolaze ovde stalno i kupuju uvek isto, paket vode, kafu i cigarete. Duge mušterije vole s nama da popričaju i da se osmehnu, ali on nije takav. Deluje arogantno. Sećam se prošle godine pred koncert, tražili smo mu karte, a on je rekao da nema nijednu da nam da."

U drugoj prodavnici kažu da dolazi sa svojom suprugom:

"Kulturni su i pristojni, ponašaju se poput svih ostalih ljudi. Ma koliko da je red na kasi, njih dvoje uredno čekaju. Nikada ne traže da im prekoreda naplatimo namirnece."

Reči hvale za pevača ima i mladić koji radi na trafici i koji kaže da kupuje uglavnom cigarete i novine i da je fin i ljubazan čovek. Isto mišljenje ima i o njegovoj supruzi:

" Oduševio me je kad mi je poklonio karte za koncet."

Stefan koji živi u ulici gde i pevač ispričao je zanimljivu priču:

"Miroslava ne viđam tako često, ali uvek kada prođem ispred njegove kuće, tu zateknem jednu skitnicu kojoj Miroslav ostavlja novac. Da mu daje neku siću, ne bi dolazio svaki dan."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>