Lepota

Ljubav

Kozmtički preparati na koje ne treba bacati novac!

Zasuti smo sa svih strana reklamama o kozmetičkim proizvodima, nekada su im cene tako visoke pa poverujemo kako su sigurno čudotvorni, kako brišu bubuljice, peglaju bore i u trenu izbeljuju fleke... Kozmtički preparati na koje ne treba bacati novac!

Kozmtički preparati na koje ne treba bacati novac! Svet Plus



Nemoguće je otkriti da li nešto deluje dok to i ne isprobamo. Istina je da nam i prijateljice, poznanice, rođake preporučuju određeni proizvod kao nešto što je njima "pomoglo" ali to ne znači da će odgovarati i nama jer nije svaka koža ista. 

Negovati se moramo i to od rane mladosti kako bi bilo šta što koristimo imalo efekta ali ove preparate nemojte kupovati jer samo bacate novac.


Losioni i kreme za određeni deo tela

Nisu vam potrebni posebni losion ili kreme za stopala, pete, laktove... Tu se uglavnom radi o istom proizvodu u različitim pakovanjima. Obični losion za telo jednako dobro će negovati vaša stopala kao i onaj čija je to jedina namena.


Anticelulit kreme

Bilo bi fantastično kada bi jedna krema mogla jednostavno izbrisati sav celulit sa tela ali to, nažalost, još nije moguće. Proizvodi koji to obećavaju uglavnom samo hidriraju kožu, a u borbi protiv narandžine kore i dalje jedino pomažu fizičke vežbe i pravilna ishrana.


Voda u spreju

Ne trošite novac na nešto što možete napraviti sami. Besplatno! Voda u spreju ista je kao i ona "obična", a sigurno ćete kući naći i neku praznu bočicu sa raspršivačem. Učinak će biti isti, a zapravo ga neće ni biti, jer jedino što ovaj proizvod nudi je kratkotrajno osveženje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>