Region

Svet

Neda Ukraden kakvu ne poznajete: Šta mi prilazite? Nemojte da mi prilazite!

Uprkos činjenici da je proslavila pedeset godina karijere i da je nedavno napunila 68 godina, bivša jugoslovenska muzička zvezda izgubila je kompas u komunikaciji sa medijima. Neda Ukraden kakvu ne poznajete: "Šta mi prilazite? Nemojte da mi prilazite!"

Neda Ukraden kakvu ne poznajete: Šta mi prilazite? Nemojte da mi prilazite! Foto: Instagram



Pored toga što je predstavnici sedme sile uvek ispoštuju, redovno objavljuju izveštaje sa njenih nastupa, pa čak i odlaze na rođendane njenih unuka u igraonici koju Neda drži, kako Alo piše, čini se da njoj to nije dovoljno. Ona želi holivudski tretman, a smatra da ga ne dobija.

Kada se Neda Ukraden pojavila na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ na Televiziji „Grand“ vidno neraspoložena, ali zato vidno zategnutnog lica, kao da joj je pao mrak na oči kada je ugledala novinare. Da li se uplašila da joj ne postave pitanje o nekoj od estetskih intervencija ili možda o novom dečku, folkerka je rešila da ospe drvlje i kamenje po svima:

"Šta hoćete od mene? Neću da dajem izjave. Šta mi prilazite, šta mi prilazite? Nemojte da mi prilazite, neću da vam dam izjavu. Eto vam druge zvezde koje gurate i o kojima pišete, a meni ne prilazite. Pa je l’ vi znate da televizija iz Ruminije mene šalje u Las Vegas na festival, gde nastupam sa Enrikeom Iglesijasom? A ne postoji televizija iz Srbije koja je mene poslala na neki festiva."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>