Region

Svet

Darko Lazić se probudio iz kome i prvo ugledao Anu!

Nakon šest dana agonije i borbe za život, posle teške saobraćajne nezgode koju je preživeo, pevač je sada stabilno. On je budan, svestan, a jedan je susret za njega bio posebno emotivan. Darko Lazić se probudio iz kome i prvo ugledao Anu! 

Darko Lazić se probudio iz kome i prvo ugledao Anu! Foto: Instagram



Posle niza komplikacija tokom stanja u kom se nalazio Darko Lazić, konačno se može reći da je bolje. Pevač je juče probuđen iz veštačke kome u kojoj je bio šest dana, nakon što je prošlog utorka doživeo tešku saobraćajnu nzgodu u okolini Brestača. Sada se nalazi van životne opasnosti, a lekari su uvereni da će uspeti da saniraju sve povrede, te su odlučili i da mu ne daju nikakve lekove za umirenje i uspavljivanje. Zbog činjenice da je pevač izašao iz kome i da je sada stabilno, najsrećniji su njegovi naravno majka i otac, ali takođe i pevačica Ana Sević, još uvek zakonita supruga Darka Lazića, sa kojom ima ćerkicu. Dobro obavešten izvor tvrdi:

"Iako su neki pisali o tome da su se Darkovi roditelji i Ana posvađali, i da ona zbog toga tri dana nije išla kod Darka, to nije tačno. Ona je uredno tamo, i apsolutno je svaki dan uz Darka, a to što ima svoje načine na koje ulazi u bolnicu, tako da je niko ne vidi, to je druga stvar. Kad je izašao iz kome, Ana je bila prva osoba koju je Darko video. Prvo je ugledao njeno lice. To je bilo vrlo emotivno i potresno. Iako je i idalje bio ošamućen, Darko je odmah prepoznao Anin lik, i iako još uvek nije mogao da govori, oči su mu bile pune suza, pa se onda i Ana rasplakala. Sve je odmah shvatio. I mislim da ne postoji osoba čije je lice više hteo da vidi nego njeno, tada, u tom trenutku. Ana je pre svega presrećna što može konačno Loreni da kaže da će malena opet videti svog tatu. Možda ne još, ali svakako uskoro."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>