Region

Svet

Region

Serija Koreni druga epizoda: Vukašin prihvata novac od brata! (VIDEO)

Serija "Koreni" druga epizoda, biće emitovana na Prvom programu RTS-a u nedelju 28. oktobra u 20.05 časova. Vukašin prihvata novac od brata Aćima, kojim ga on ustvari "isplaćuje", a zatim odlazi u Beograd.

Serija Koreni druga epizoda: Vukašin prihvata novac od brata! (VIDEO) Promo



U nedelju 28. oktobra, na programu RTS 1 od 20.05 časova, prikazujemo premijeru druge epizode igrane dramske serije „Koreni“, nastale prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, za koju je scenario napisao Đorđe Milosavljević a seriju režirao Ivan Živković. Producent serije je Radio-televizja Srbije a izvršni producent „Eye to Eye“ iz Beograda.

Vukašin  ne uspeva da se izmiri sa ocem, ali ipak prihvata novac kojim Aćim „isplaćuje“ njegov deo nasledstva i odlazi za Beograd. Aćim pak traži od učitelja Andre da nađe i upozna Vukašinovu buduću suprugu.

Đorđe se plaši da bi Aćim mogao da se predomisli, pa širi protiv brata glasine. Pošto bezuspešno pokuša da od Tola usvoji jednog od tek rođenih blizanaca, i pošto mu pripreti Nikola, Aćimov sluga koji je tajno zaljubljen u Simku – Đorđe na nagovor Simkine majke Milunke odlučuje daruje obližnji manastir, verujući da će uz blagoslav igumana Simka ipak zatrudneti. Učitelj Andra podnosi Aćimu izveštaj iz Beograda...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>