Region

Svet

Darko Lazić loše! Njegov menadžer tvrdi: Teško da će biti bolje!

Darko Lazić loše! Danas je izvršena operacija kako bi se pregledali organi i zaustavilo krvarenje. Njegov menadžer tvrdi "Teško da će biti bolje! Samo da se ne pogorša "

Darko Lazić loše! Njegov menadžer tvrdi: Teško da će biti bolje! Foto: Instagram



Kako mediji pišu, Darku je izvađena i slezina, a spekulise se da će mu i bubreg odstraniti jer je oštećen. Lazićevi roditelji, verenica i bivša supruga su sve vreme u bolnici dok su se drugari i građani jutros skupili kako bi dali krv za pevača. Sve vreme uz porodicu je i Darkov menadžer i vozač, Miljan Vračević koji se nada najboljem ishodu:

"Za sada je stabilno. I dalje, kako su nam rekli, na toj mašini diše, na veštačkim plućima, najbolje bi bilo da se ne pogorša u narednih par dana, teško da će biti bolje, ali da se ne pogoršava, tako nam je rečeno."

Podsetimo se, Darko je u utorak rano ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. Autom je uleteo u njivu i prevrnuo se na krov. Iz smrskanog automobila izvukli su ga vatrogasci, a još veće traume i povrede telo je pretrpelo jer nije vezao sigurnosni pojas. Darka su lekari uveli u veštačku komu, slomljena mu je butna kost, 9 rebara, hematom na glavi. Tokom jučerašnjeg dana poslat je na dijalizu zbog popuštanja bubrega, a došlo je i do slabog rada pluća. Darko je priključen na mašine koje dišu umesto njega, a doktori sve čine kako bi se njegov organizam što pre sam izborio sa ovim teškim povredama.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>