Region

Svet

Darku Laziću najveću podršku pružio Saša Popović dok je njegova bivša žena istrčala sva u suzama iz bolnice!

Jutros oko 8:30 časova vozilo kojim je upravljao Darko Lazić sletelo je sa puta u blizini Brestača i prevrnulo se na krov.

Darku Laziću najveću podršku pružio Saša Popović dok je njegova bivša žena istrčala sva u suzama iz bolnice! Foto: Pixabay



Osim toga što je u vozilu Lazić bio sam, policijska istraga je pokrenuta kako bi se saznali detalji tragedije. Darko se trenutno nalazi na aparatima za disanje, a predstoji mu operacija kuka i ugradnja šipke.  Prema navodima doktora njemu su povređeni glava, pluća, butne kosti, rebra sa leve strane su u prelomima i ima potres mozga što dovodi do životne ugroženosti.
Njegova bivša supruga Ana Sević plačući je istrčala iz bolnice. U bolnici su Lazićevi prijatelji i porodica, koji očekuju obaveštenja lekara o njegovom stanju.
Povodom ove nesreće oglasile su se njegove kolege koje su potrešene i se nadaju najboljem za Lazića.

- Veoma me uznemirila i potresla vest o Darkovoj nesreći. U ovom trenutku je najvažnije da on bude dobro, verujem u stručnost 
naših lekara, te da će Darko iz ovoga izaći kao pobednik. Svim srcem sam uz njegovu porodicu i njega - rekao je Saša Popović.

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>