Region

Svet

Region

Ne prestaju pozitivne reakcije nakon prve epizode serije Koreni!

Ne prestaju pozitivne reakcije nakon prve epizode serije "Koreni" koja se emituje na RTS-u! Premijera prve epizode bila je najgledaniji TV sadržaj u nedelju i najgledanija domaća serija u oktobru.

Ne prestaju pozitivne reakcije nakon prve epizode serije Koreni! Promo



„Koreni“, nova dramska serija RTS-a obeležila je televizijski vikend u Srbiji. Premijera prve epizode bila je najgledaniji TV sadržaj u nedelju i najgledanija domaća serija u oktobru. Seriju prema romanu Dobrice Ćosića pratilo je više od 1.800.000 gledalaca, postignut je rejting od 18.2% i udeo u gledanosti od skoro 40%. Pored televizijskih gledalaca, ni društvene mreže ne prestaju da komentarišu prvu epizodu nove RTS-ove serije. Žarko Laušević u ulozi Aćima Katića maestralnom, vanvremenskom i neprevaziđenom glumom zasenio je gledaoce, a pohvale stižu i na račun ostalih glumaca koji su, kako prve reakcije kažu – vratili glumu na male ekrane. Pored glavnih glumaca, u komentarima se ističe da scenarista Đorđe Milosavljević i reditelj Ivan Živković „ništa nisu prepustili slučaju“.

Prvi program RTS-a nastavlja da bude najgledaniji TV program u Srbiji, a rezultati gledanosti potvrđuju da se i dalje najviše gledaju domaće serije RTS-a. Nova epizoda „Vojne akademije“ bila je najgledaniji sadržaj u subotu - 20. oktobra, kada je više od milion i po ljudi, odnosno skoro 40% TV gledalaca bilo uz RTS 1. Iste večeri, „Biser Bojane“ pratio je svaki treći gledalac televizije u Srbiji – više od 1.250.000 ljudi. Pored domaćih serija, odličan rezultat postigla je i nova emisija RTS-a „Najlepše narodne pesme“ sa skoro milion gledalaca, dok dominantne rezultate među dokumantarnim emisijama ne prestaju da postižu emisije „Kvadratura kruga“ i „Sasvim prirodno“.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>