Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miki ogovarao Rebeku, Nadežda prisluškivala! (VIDEO)

Našao je simpatiju u rijalitiju "Zadruga 2", a sada se izgleda i odljubio. Miki Đuričić ogovarao Rebeku kod Lepog Miće. Ni sanjao nije da je Nadežda sve prisluškivala. Hoće li pevačica u nekom trenutku iskoristiti ono što je čula?!

Zadruga 2: Miki ogovarao Rebeku, Nadežda prisluškivala! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Miki Đuričić i Lepi Mića su se izdvojili od ostalih zadrugara i prošetali dvorištem, a tu priliku pčelar je iskoristio da pevaču ispriča zbog čega je ostao kivan na svoju simpatiju Rebeku Popović. Jadao se Mići:

"Postala je naporna. Da ja budem ovde kmet i da kuvam. Kakvi drugovi. Kaže ona meni "Nisi se ti zaljubio u mene". Ja njoj kažem da se sada odljubljujem. Samo sam gledao dokle će to sve da ide. Ono sinoć je bilo bolesno, ona govori da njoj smeta 1000 stvari. Pogubljena je, menja priče."

Dok su Mića i Miki pričali o Rebeki, Mikijevoj bivšoj simpatiji, Nadežda Biljić je spavala tik do njih, ali oni to nisu primetili sve do momenta dok se nije pojavila ispod jorgana. Miki i Mića su se na trenutak uplašili da ih Biljićeva nije čula šta pričaju, a Pinkova zvezda se pravdala da je spavala dubokim snom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>