Region

Svet

Porodice Đogani i Atijas ne skupljaju novac za Lunu!

Oni su Luni velika podrška uvek, pa i sada dok boravi po drugi put u rijalitiju "Zadruga 2" kako bi ispravila greške koje je napravila u prvoj sezoni ali porodice Đogani i Atijas ne skupljaju nikakav novac za Lunu! 

Porodice Đogani i Atijas ne skupljaju novac za Lunu! Foto: Instagram



Gagi Đogani zajedno sa ostalim članovima porodice, kako svoje tako i Atijas, često napominje kako je najveća podrška Luni, blogerki koja se odvažila da još jednom uđe u rijaliti "Zadruga" sa željom da, kako kaže, ispravi greške iz prošlosti i pokaže ko je ona u stvari.

Fanovi često šalju favoritima poklone u kuću i na taj način pokazuju da su uvek uz njih, Gagi je još na početku "Zadruge 2" objasnio da iako stoji uz svoju ćerku Lunu, nikakav novac namenjen njoj i ne pipa! 

U objavi na Instagramu piše:

"Dragi prijatelji, obaveštavamo vas da mi, kao Lunina porodica, nismo i nećemo skupljati bilo kakav novac namenjen kupovini poklona za nju. Sve što uplatite na bilo koji račun, radite to po sopstvenoj želji i na sopstvenu odgovornost. Porodice Đogani i Atijas."

Ovo samo znači da ukoliko se bilo kakvi računi bilo gde budu pojavljivali, da porodice nemaju nikakve veze sa time, te da su nastali od strane brojnih fanova koji iz dana u dan prate blogerku i bodre je da nastavi dalje. 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>