Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Raskid veze nikome nije lak ali ne radite ove stvari!

Raskid ljubavne veze ili čak razvod braka, nikome nije lak naročito ako sa vaše strane još uvek postoji ljubav i želja za nastavkom ali ipak ne radite ove stvari nakon svega! Nećete olakšati sebi, a možda ćete ispasti ponižene u očima drugih.

Raskid veze nikome nije lak ali ne radite ove stvari! Svet Plus



Prvo vreme nakon raskida je najteže, ali većina žena najčešće, u želji da pomogne sebi, čini samo stvari koje otežavaju već dovoljno tešku situaciju. Nemojte pojačavati bol, već nađite način da prevaziđete prekid veze, a da biste u tome uspeli, nikako nemojte raditi ovih pet stvari!

1. Ne pokušavajte da mu budete prijateljica

Ovo se može dogoditi, ali nakon određenog vremena. Na samom početku to ne može funkcionisati, jer je sve sveže, posebno za ostavljenu stranu. Uz to, “prijateljstvo” nakon raskida je najčešće samo pokušaj obnavljanja veze, što uglavnom ne uspeva.


2.  Ne glumite da je sve u redu

Mnoge žene samo dan posle raskida govore da je sve u savršenom redu, iako su iznutra slomljene. To je samozavaravanje i odlaganje neodgodivog. Tako nećete ništa postići, sve će vas stići, samo sa malim zakašnjenjem. Uvek je bolje pre nego kasnije, pa zato ako vam se plače slobodno plačite, radite ono što vam prija i što vam pomaže da se bolje osećate, ali nemojte lagati samu sebe nikako.


3. Ne pratite ga

Ovo se odnosi kako na mesta na koja znate da dolazi, tako i na društvenim mrežama. Umesto da se bavite njim, bavite se sobom! Njegova vesela fotografija na Fejsbuku samo će produbiti bol koji osećate.


4. Ne odlazite u krevet sa njim

Ovo pravilo strogo poštujte nakon raskida. Verovatno ćete to želeti kako biste se pomirili, ali muškarac će ovo prihvatiti samo zbog seksa, a to vama neće doneti ništa dobro.


5. Ne pravite ogromne promene u svom izgledu

Nemojte žuriti da se istetovirate ili drastično promenite frizuru, boju kose... Ukoliko ipak želite promenu, naterajte sebe da malo pričekate kako biste bili sigurni da tetovaža ili nova frizura ne dolaze samo zbog raskida i trenutnog nezadovoljstva. Osim toga, nikakva promena na vašem telu ga neće vratiti, a možete se i te kako pokajati.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>